HOROSKOP ZA MIR U DUŠI SA VENEROM U VAGI: kada je najbolje vreme za ljubav do 8. oktobra 2019.

Osećamo potrebu za mirom, tolerancijom i prilagođavanjem, pa i nekom vrstom emotivne diplomatije.

Jako se plaši sramote, javnog odbacivanja, skandala ili neprijatnih situacija jer ne želi u tome da učestvuje. Veoma je ljubazna, doterana, namirisana, nežna i simpatična, ponekad optužena da je snob, da bira posebno okruženje i da se kreće samo u mondenskom smeru. Ona želi da bude jednako uspešna i srećna i ima stalnu potrebu za srećnom emocijom.

Verujem da to prepoznajete svi vi koji imate ovu Veneru u natalnom položaju. Ona je srećna kada može zadovoljiti potrebe drugih, ali pri tome ostaviti i svoj lični pečat. Može biti posrednik u upoznavanju drugima, ili odličan primer kum/kuma na venčanju. Ona poseduje jednu izuzetno magičnu energiju kojom privlači, posebno u prenošenju poruka da je sreća u ravnoteži.

Ne podnosi vulgarnost i primitivne postupke. U stanju je da za osobu koju voli da da sebe. Poseduje sjajne manire i pokazuje jednu vrstu ženstvenosti koju može samo ona nositi. Posebno se ističe razumevanje i smislom za mirovne sporazume u stresnim situacijama, kao i smislom za političke dijaloge, društvena povezivanja i nove trendove, kao i odličnim prijateljskim savetima i smislom za pokretanje zabava. Ovo je Venera glumaca, umetnika, velikih romantičara i posebno osoba koje ističu stil i kvalitet života, doma i društvene i emotivne energije.

Veoma graciozna, uvek privuče pažnju time što okuplja, spaja ljude, što se” konektuje” i deluje bliska. Uvek zna da napravi sjajnu intimnu atmosferu i da ugodi partneru. Spremna je da žrtvuje ili da se odrekne od mnogo toga zarad porodice, položaja i porodice. Veoma teško podnosi moralne kritike i nefer ponašanje. Ipak, Venera u Vagi uvek duhovito traži svoju sreću spajajući na ravnopravan način tradicionalne i nekonvencionalne vrednosti, pretapajući ih u ravnotežu koju traži.

Emocije su svakako u periodu ovog tranzita Venere stavljene u fazu pregovora, ali i potrebe za skladom u ljubavi, formalnijim fazama: razmišljanju o veridbama, braku, zajedničkim putovanjima ili zbližavanju sa porodicom. Pak i ako niste trenutno emotivno zadovoljni, sreću možete pronaći u stvarima koje vas mogu razveseliti, a koje ćete raditi sa prijateljima, rođacima ili ćete imati potrebu da izgledate što bolje i radite na sebi u estetskom smislu, jer Vaga je znak lepote i iznutra i spolja, kako ko razume i oseća.

Ovo je vreme kada možemo biti više osetljivi na fizički izgled, nijanse, ponašanje drugih. Tražićemo neku svoju ličnu pravdu. Povećanje saosećajnosti i humanosti. Period kada će se novac više trošiti na prijatelje, društvene događaje, osobe koje volimo, kao i na modne detalje. Više se može paziti na ponašanje, manire, da se ljubav desi i pokreće, ali može biti nesigurnosti u donošenju velikih odluka, posebno kod vas koji ste pod određenim dužim ljubavnim pritiskom.

Neće biti konkretne lične inicijative, čak može biti velikog oklevanja, posebno ako osetite da vaša trenutna situacija nije jasna, da se ljubav desi i pokreće, već to lakše može ići preko drugih, spontano. Ovo je i period kada će se pokretati novi modni trendovi, umetnički stilovi, ali period kada opšta povezanost može doneti veći mir u duši.

Važni tranziti dok je Venera u Vagi - do 8. oktobra 2019. godine

25.09. (21:21) – Venera u Vagi u kvadratu sa Saturnom u Jarcu – pojačava udaljenost i emotivne brige, finansijska zakašnjenja i gubitke i osećaj samoće, depresije i distance u intimnim odnosima. Strahovi za budućnost odnosa mogu biti pojačani. Potrebno je sa optimizmom i veselijom energijom pokrenuti stanje borbe i razumevanja razlika.

Kroz ovaj aspekt samoća može biti dodatni izvor dobre inspiracije, ali i punjenja baterija. Sa druge strane, ulaganje dodatne energije u sam odnos i stvari koje su bitne mogu doneti da ovaj aspekt ne osetite baš tako jako. Preporuka: posebno izbegavajte rizike na polju novca ili dodatno trošenje novca! Osećaj udaljenosti, razočarenja, nedostatka podrške, potvrde, osećaja da se ne dopadate sebi ili da prosto ne možete da se uklopite u timski šablon može se osetiti kroz ovaj aspekt, međutim, nekom dodatnom kreativnošću, akcijom ipak možete promeniti stvari. Sve je na vama…

29.09. (1:42 am) – Venera u Vagi u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu i te kako donosi bolje emotivno raspoloženje, bolje materijalne prilike, naglu sreću, blagostanje, pozitivno vreme za obnovu, proširenje.

Posebno srećan period za brak, veridbe, važne ceremonije, upoznavanja, društvene događaje.

U povećanju sreća, pokloni, zadovoljstvo, važna putovanja, ali i osećaj zaštite. Odlično vreme za ulaganja u znanje. Ipak, mala opreznost jer ovaj aspekt može doneti naglo gojenje i potrebu za hranom u većim količinama!

1.10. (6:16 am) – Aspekt može doneti mnogima od vas velike transformacije na ličnom planu. Jaki pritisci, ljubomora, tenzija, problemi sa prošlošću, oštre reči mogu loše uticati na emotivna dešavanja. Povećanje manipulacije, rivaliteta, nepravednih optužbi i zavera. Povećani strahovi koji mogu izazivati nesigurnost u emotivnim i bračnim odnosima i osećaj nezadovoljstva i emotivne praznine. Može biti pretnji i ucena, prevelike kontrole i osećaja da nema dovoljno emotivne svetlosti i kiseonika.

Ljubavi započete u ovo vreme mogu imati neku ludu privlačnost, ali osećaj nečeg zabranjenog, teškog, opsesivnog, fatalnog. Prevelika zaljubljenost može voditi problemima ili nasilnom i agresivnijem ponašanju. Ukoliko ste stavili tačku na prethodne loše veze, ostanite dosledni da se ne vraćate na ono što nije bilo dobro i zdravo za vas. Generalno, treba paziti na finansije, ali u porastu mogu biti porodična nasilja i dosta neprijatnih scena osećaja krivice i posesivnosti.

Tekst: Nataša Paunovski

Izvor: Astroluna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt