HOROSKOP ZA MIR U DUŠI SA VENEROM U VAGI: kada je najbolje vreme za ljubav do 8. oktobra 2019.

Osećamo potrebu za mirom, tolerancijom i prilagođavanjem, pa i nekom vrstom emotivne diplomatije.

HOROSKOP ZA MIR U DUŠI SA VENEROM U VAGI: kada je najbolje vreme za ljubav do 8. oktobra 2019. Foto: Shutterstock

Venera u Vagi - od 14. septembra 2019. godine - evo šta najavljuje horoskop!

14. septembra Venera sa ”prijateljem” Merkurom ruku pod ruku ušla je u svoje sedište, svoj dom – znak Vage uoči punog Meseca, u kome će boraviti do 8. oktobra 2019. godine. Znam da ste čekali ovaj ulazak jer je poznato da Venera u Vagi nosi dosta energije emocija, harmonije i ljubavnih dešavanja.

Međutim, moram malo i da vas razočaram na početku da će energija ove tranzitne Venere nositi poruku lepote, jake potrege za emocijama, ali “strašne” neodlučnosti i previranja na ljubavnim odnosima pa se treba spremiti da će osmeh i lepa reč biti i “najjače oružje” u toku narednog perioda, ali posebno kretanja ove Venere koja neće primati baš tako lake aspekte.

U vreme tranzita Venere u Vagi u centru dešavanja će biti emotivni odnosi. To će biti i zbog aspekata stalnih oscilacija po principu ”voli me, ma ne voli me”. Oni koji su u braku treba da se pripreme da će tu trebati više izdržljivosti, kompromisa i prilagođavanja u ovom periodu, ali da je potrebno puno taktizirati jer stvari za tren mogu izmaći kontroli, posebno kod osoba koje će i imati period provokativnih aspekata.

Ipak, potrebno je, iako nam svakodnevica nekad deluje teška, da stvari malo postavimo na ljudski, uzvišeniji način. Biće potrebno mnogo razumevanja u ovom periodu, manje isključivosti i lakog odustajanja. Venera aktivira i želju za izlascima, druženjima, jaku potragu za emocijama, pa čak i ljubavi, s tim da je savet zvezda da ne žurite, da pustite da stvari idu spontano i da ništa unapred ne planirate u ovom periodu, jer može biti tu i iskušenja.

Biće pokrenute i osobine podrške drugima, učestvovanje više u timskim projektima, diskusijama, traženju boljeg rešenja ma koliko da stvari povremeno mogu delovati van kontrole. Ipak, u centru energije biće jaka potreba za pravdom u svim okvirima i toga ćemo se držati svi zajedno, da će i te kako biti reakcija na tu temu zahvaljujući i uticaju Merkura koji je 14.09. u jutarnjim časovima ušao u znak Vage.

Mnogi će zadovoljstvo naći u radu na sebi, popravljanju sebe, promenama na fizičkom planu, radu na svojoj reputaciji, ali i popravljanju odnosa u braku. Međutim, ljubav će biti tema o kojoj ćemo pričati ceo mesec. Biće tu puno ranjenih srca, poruka, skrivenih i neispunjenih želja. Unapred planirane stvari zaboravite, slušajte samo svoje srce i pratite svoje instinkte. Ništa neće biti i nemoguće, ali da će diplomatija i kompromisi biti važni iako povremena iskušenja mogu biti poveća.

Šarm je na prvom mestu, a beži se od agresije i tenzije. Postoji potreba za mirom, tolerancijom i prilagođavanjem, pa i nekom vrstom emotivne diplomatije. Ipak, ne treba zaboraviti da je Vaga ranjiva, nesigurna i da joj je potrebna podrška i oslonac drugih, iako na prvi pogled deluje veselo vazdušasto, pristupačno i toleratno. Ipak, ona i te kako ističe zavisnost, potporu od strane drugih, partnera, pa i teže podnosi samoću i usamljenost. Može pokazivati površnost, jer ona vešto izbegava dublje teme i probleme. Veoma je kreativna i maštovita inspirisana trendovima. Teži stalnoj ravnoteži u ličnom okruženju, koja u suprotnom može potpuno da je dovede do pada.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt