LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019: Rakovi u akciji, Lavovi sve poklanjaju voljenoj osobi, a Device očekuju prava ljubav i neizmerna sreća

ŠKORPIJA

Već dugo želite da se neke stvari u vašoj vezi ili braku promene, međutim, ne znate kako da započnete razgovor sa emotivnim partnerom na tu temu. Plašite se njegove reakcije jer ne želite pogrešno da vas razume. Međutim, nećete moći ni ovako doveka. Zato, mirnim i staloženim tonom obrazložite voljenoj osobi šta vam smeta u vašem odnosu, a onda mu predložite da zajedno dođete do rešenja kako biste i vi i on bili zadovoljni. Slobodni pripadnici ovog znaka, u ovom meseću će ići iz avanture u avanturu. Uživaćete u svakoj sekundi, flertovaćete i šarmirati suprotan pol, međutim, i vaše srce će na kraju meseca biti na udaru ljubavi.

ljubavni-horoskop-sa-oktobar-2019-rakovi-ce-biti-uvek-u-akciji-lavovi-svu-paznju-poklanjaju-voljenoj-osobi-a-device-ocekuje-prava-ljubav-i-neizmerna-sreca_1

STRELAC

Zauzeti Strelčevi će u mesecu koji je pred nama imati klimav emotivni odnos. Nesigurnost u emotivnog partnera će svakog dana biti sve veća i veća iako konkretan razlog nemate. Pokušaćete da sakrijete napade ljubomore i nervoze, ali će vaša voljena osoba to primetiti. Otvoreno porazgovarajte sa partnerom i vidite da li postoji problem ili je sve u vašoj glavi. Nekada je sve samo plod naše mašte i strepnje. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će početi više pažnje da obraćaju na kolege sa posla, možda i dođe do neke romanse.

JARAC

Zauzeti Jarčevi vraćaju se polako radnim obavezama, kao i ostali horoskopski znakovi. To znači da će u narednih mesec dana maksimalno biti usmereni ka tom segmentu vašeg života. Moguće je da će vaš ljubavni život trpeti zbog toga. Ukoliko ste u vezi ili braku, objasnite emotivnom parteru kako stvari stoje da ne bi došlo do napetih situacija, svađa, tenzije i nesuglasica. Verujemo da će vas on razumeti i podržati. Slobodni Jarčevi će imati mnogo udvarača u ovom periodu, međutim, nijedan vam neće zapasti za oko.

VODOLIJA

Veoma mudro i staloženo ćete reagovati na neke situacije koje će se desiti u narednom periodu. Ne odnosi se to samo na krupne i krucijalne situacije, kada je potrebo da se donese velika odluka, već i na one svakodnevne, koje zapravo ni ne primetimo jer su nam ušle u rutinu. Rešeni ste da dođete do nekih odgovora, što ćete u oktobru i učiniti. Vaša voljena osoba će to primetiti, te će je još više privući ta stabilnost i trezvenost koju nosite u sebi. Slobodni pripadnici će uploviti u nov ljubavni odnos. Ukoliko se potrudite na početku, možete da napravite dobre osnove za dalji napredak odnosa.

RIBE

U desetom mesecu imaćete osećaj da vam je neko stalno za petama. Ne volite da se petljate u tuđi veš niti da procenjujete ko, šta i kako nešto radi. Vaša voljena osoba će takođe primetiti slična dešavanja, te će vam biti potrebna zajednička snaga, ljubav i poverenje da neke ljude udaljite od vašeg života. Na taj način će vaša ljubavna veze procvetati, a vi i vaš emotivni partner nećete biti loše raspoloženi i pod stresom. Slobodni pripadnici ovog znaka će ponovo početi da se viđaju sa bivšim partnerima. Međutim, neće obnoviti romansu.

Izvor: Mogu ja to sama
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt