HOROSKOP ZA MARS U DEVICI NAJAVLJUJE PROMENE ZA 6 ZNAKOVA: kako će planeta seksa i rata uticati na naš život do 4. oktobra 2019. godine

Šta nam donosi astrološki tranzit Marsa kroz znak Device...

HOROSKOP ZA MARS U DEVICI NAJAVLJUJE PROMENE ZA 6 ZNAKOVA: kako će planeta seksa i rata uticati na naš život do 4. oktobra 2019. godine Foto: Shutterstock

Sve do 4. oktobra 2019. godine Mars će boraviti u znaku Device.

Mars je planeta privlačnosti, energije i hrabrosti, a Devica je poznata po svojoj inteligenciji, organizaciji i perfekcionističkoj prirodi.

Tokom sledećih nedelja, svi ćemo osećati efekte ovog tranzita. Mars u znaku Lava je svakom znaku dao dovoljno energije za leto kako bismo prošli kroz čitavu astro-dramu, ali se zato sada odjednom osećate kao da ste pod konstantnim stresom – a nemate razloga za to...

I dok će Mars u Devici, koji je u toj poziciji od 18. avgusta, biti sjajan za organizaciju i preuređivanje života Bika, Device i Jarca, znakovi poput Blizanaca, Riba i Strelčeva će imati preveliku dozu energije. Planeta Mars u Devici je motivisan perfekcijom i marljivošću, narednih šest nedelja treba iskoristiti za iskorišćavanje maksimalne produktivnosti u bilo kojoj sferi, jer zahvaljujući ovom položaju nećete praviti greške.

U ovom periodu ćete imati manju želju za zabavljanjem i izlaženjem, a više ćete se fokusirati na sređivanje ili isticanje na poslu jer ćete se osećati pametnije i jače nego ikada pre.

Mane ovog perioda su preteran stres zbog bilo koje nesavršenosti – čak i ako je jedva vidljiva, kao i izraziti napadi besa kada nešto ne ide po planu koji ste zamislili. Tokom Marsa u Devici možete postati opsesivni, previše detaljni, hiper kritični prema drugima, pa bi trebalo da obratite pažnju na ove stvari.

Mars u Devici je samo pokazatelj onoga što sledi u septembru – koji obećava da će biti najproduktivniji mesec u godini. Sve ćete raditi mnogo brže i bez ikakvih problema, ako se potrudite da se ne razbesnite na sve što nije u potpunosti savršeno.

Izvor: Ženski magazin

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt