LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. do 31. AVGUSTA 2019. GODINE: Rakovi na pragu zaljubljivanja, a Lavovi nežniji nego ikada!

Kratak ljubavni horoskop do 15. do 31. avgusta 2019. godine! Očekuje nas sve bolja ljubavna konekcija!

LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. do 31. AVGUSTA 2019. GODINE: Rakovi na pragu zaljubljivanja, a Lavovi nežniji nego ikada! Foto: Shutterstock

Kratak ljubavni horoskop do 15. do 31. avgusta 2019. godine! Očekuje nas sve bolja ljubavna konekcija!

OVAN

Vaša mašta može stvoriti sve ono čega nema, ali kada se realno sagledaju stvari, vidi se da ipak nešto nedostaje. Poradite na tom delu. Verovatno ćete isto tako biti rastrgani između voljene osobe i jednog člana svoje porodice.

BIK

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

BLIZANCI

Na pametan način uspećete spojiti prijatno sa korisnim. Drugoj strani svideće se vaš smisao za detalje. Partner će isto tako zauzeti prijateljski stav i utešiti vas zbog stresova koje trpite iz drugih područja života.

RAK

Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih će dana konačno shvatiti da vole i krenu će otvorenije u tom pravcu. Pri tom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoliti iskušenju nametanja svoje volje.

LAV

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos vlastitoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli impresionirati mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

DEVICA

Očekuje vas sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno sa nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši lični odnosi razvijaju se dobro.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt