HOROSKOP ZA RETROGRADNI URAN DO 10. JANUARA 2020: Škorpija u ljubavnim mukama, Jarac dobija poziv iz prošlosti

Doživećete pravi rolerkoster na svim poljima. Retrogradni Uran vam daje priliku da uvidite svoje prave vrednosti i uvidite ko vam želi dobro, a ko ne. Vreme je da izbacite iz života sve toksične osobe.

Vaga

Očekuje vas period u kojem ćete osetiti neku vrstu nepravde. Najveći šok će uslediti u poslovnom okruženju, kada će kolega koji se manje zalagao dobiti unapređenje. Iako će prvi nagon da bude da reagujete agresijom, najbolje bi bilo da to izbegnete i strpite se. Nakon ovog perioda sledi poboljšanje.

Škorpija

Odnos sa voljenom osobom će proći kroz turbulentan period. Veza će biti na pravom testu. Ukoliko sada uspete da rešite sve neguslasice, vaša veza će biti ona za ceo život.

Strelac

Iako ste po prirodi veseli i uvek pokretač u društvu, ovih 5 meseci ćete se osećati lenjo i bez energije i volje za bilo šta. Naučićete da posvetite kvalitetno vreme sebi.

Jarac

U vaš život se vraća osoba iz prošlosti. Bivši partner koji će želeti ponovo da postane deo vašeg života, ali nećete u vama probuditi interesovanje. Prijaće vašem egu, ali ništa više od toga.

Vodolija

Očekuju vas finansijske poteškoće. Razmišlite da počnete da štedite.

Ribe

Pazite šta govorite, jer će vas ovaj period navesti da pričate i više nego što bi tebalo. Iako ste inače lojalan prijatelj i odličan sagovornik, ovaj period će vas dovesti u mogućnost da odate tajne prijatelja. Osim toga, iamćete malo strpljenja za njih. Odvojite vreme koje ćete posvetiti sebi, vreme je za odmor.

Izvor: stil.kurir.rs

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt