MESEČEV HOROSKOP DO 30. AVGUSTA 2019: konačno prolazi vreme plakanja, šta Luna donosi vašem znaku

Lavovi su na božanskom ispitu, Vodolije čeka cunami tokom punog Meseca!

MESEČEV HOROSKOP DO 30. AVGUSTA 2019: konačno prolazi vreme plakanja, šta Luna donosi vašem znaku Foto: Shutterstock

Svest o sebi, o svojim željama i potrebama nije potpuna, nije deo našeg sjaja.

Naše oči projektuju sjaj duše kao lično zadovoljstvo. Ako nas drugi ljudi baš kao takve ne prihvate, nešto nije u redu sa našom iskrenošću. Istina daje lepotu sjaju oka!

Ova lunacija nosi optimizam, širokogrudost, ambiciju, ekstrovertnost i pobedničku energiju.

Ovo je proces stvaranja nove ličnosti koja će svojom veselom pojavom i neodoljivom harizmom donositi dobro raspoloženje i širiti pozitivne vibracije u svom okruženju.

Hrabrost da se bude autentičan i originalan je prirodan lavovski oreol koji ostavlja utisak neustrašive prirode. Ponos nije odlika egomanijaka, to je samopoštovanje, temperament nije navalentnost već nivo energije, dostojanstvenost nije samoljublje to je osećaj božanskog porekla a vitalnost je prirodna posledica iskrenosti prema samom sebi.

Ponekad međutim, sva ova energija prikaže onu „drugu stranu novčića“ a to je melodramatičnost, gordost... samoljublje.

Lavovi su u ovom vremenu na jednom božanskom ispitu. Saturn (prošlost), Pluton (transformacija) i Južni Mesečev čvor (sećanja), zajedno sa Neptunom (budućnost, vera) grade konfiguraciju JOD sa planetama u Lavu. Potrebno je ovu ogromnu lavovsku energiju usmeriti ka zaboravljanju loših sećanja sa bilo kog nivoa ili iz bilo kog vremena. Potrebno je ukazati poverenje sopstvenom postojanju bez bojazni da će vaše emocije biti dekodirane ili iskorišćene. To niste vi!

Vaše emocije vam upravo u ovom turbulentnom vremenu otkrivaju da su i „najjači na nekoga slabi“. One vas usmeravaju u kom pravcu idete, gde ste sada i najvažnije od svega - šta želite? Za zauzete Lavove, naročito Lavice, ovo je rođenje one autentične žene koja ima potrebu da se nekome prepusti.

U periodu od 10. do 18. avgusta imaćete priliku da dodirnete onu istinsku emotivnu potrebu svoje duše. Vladar vašeg polja ljubavi 12. avgusta kreće u direktan hod i za očekivati je da sretnete svoju ljubav, možda u inostranstvu a možda je u pitanju osoba iz inostranstva. Šta god da je, otvara se „zvezdana kapija“ ljubavi. Slobodno zakoračite na ovu stazu ljubavi!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt