HOROSKOP LJUBAVI I ŽELJA: šta će vašem znaku doneti Venera u znaku Lava

Ljubav koja gori u najlepšim bojama! Planeta Venera ulazi u vatreni znak Lava...

Vaga

Vreme je za ljubakanje i druženje, nešto u čemu ste i inače dobri. Moguće je suparništvo između vas i nekog od prijatelja ili u krugu poznanika imate tajnog obožavatelja. Sreću i zadovoljstvo sad vam mogu doneti slavlje sa društvom ili grupne aktivnosti. Vaša je popularnost na visokom nivou. Povežite se sa drugima i radite na onome što vas inspiriše.

Škorpija

Sada vas privlači moć i status i strastveno sledite svoje ciljeve. Puno je verovatnije da će vas drugi sad prihvatiti kao vođu jer ste dobrohotni i nećete ih iritirati. Ako vam je potrebna usluga ili ako želite naklonost nadređenih, poslužiće vam malo laskanja.

Strelac

Ljubav i strast vode vas u strane krajeve i donose nova iskustva. Razmišljate li o putovanju za godišnji odmor, svakako idite jer sigurno je da će na njemu ljubav cvetati. Ako učestvujete u nekom medijskom i/ili međunarodnom projektu, sve će biti dobro, a vi ćete biti vrlo popularni.

Jarac

U poslednje vreme mnogo toga događalo se sa finansijama koje delite sa drugima i sada je vreme da se strastveno pozabavite dogovorima i spajanjima u koje ste uključeni. Kada je o privatnom životu reč, ako nije bilo naročite akcije u krevetu, vreme je da se to promeni.

Vodolija

Ljubav vam kuca na vrata. Drugi vam se sad čine naročito privlačni, a i vi izgledate dobro i uživate veliku popularnost, što vam olakšava izbor. Period je dobar i za odnose sa javnošću – publika vas obožava – a novčana razmena sa drugima donosi vam zadovoljstvo. Ako ste u vezi, u njoj vladaju mir i sreća.

Ribe

Ako se upravo sa godišnjeg odmora vraćate na posao, to vam neće teško pasti. Na poslu vas očekuje prijatan razvoj događaja. Ovo je i dobro vreme za zdrav režim ishrane, pogotovo ako ste na godišnjem preterivali sa hranom i pićem.

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa.hr

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt