HOROSKOP LJUBAVI I ŽELJA: šta će vašem znaku doneti Venera u znaku Lava

Ljubav koja gori u najlepšim bojama! Planeta Venera ulazi u vatreni znak Lava...

HOROSKOP LJUBAVI I ŽELJA: šta će vašem znaku doneti Venera u znaku Lava Foto: Shutterstock

Venera u Lavu (od 28. jula 2019.) u svima nama probudiće Lava koji će veselo želeti da leži na leđima i biće vidno obožavan i tetošen, kaže Christina Howson. Otkrijte kako će uticati na pojedine znakove, s naglaskom na njihov ljubavni život!

Ovan

Raspoloženi ste za veliku, dramatičnu ljubav. Malo zabave i romantike osvežiće vas za celu nadolazeću godinu. Sada je vreme da se zabavite, ali i počnete novi preduzetnički ili kreativni projekat i da uživate sa decom.

Bik

Ljubav vam cveta kod kuće. Ako ste u vezi, ostanite u domu ili idite negde gde možete biti sami. Imaćete želju da ulepšate svoj dom, a porodična okupljanja biće ispunjena toplinom.

Blizanci

Iako uvek znate sa rečima, sada će se vaša rečitost ceniti. Prilike za ljubav su svuda oko vas, samo izađite iz kuće! Ako ste u vezi, kratko putovanje probudiće uspavane strasti.

Rak

Uhvatiće vas želja za trošenjem na fine stvari – ali i za zarađivanjem više novca, čemu ćete se strastveno posvetiti. To je i područje u kojem će se dogoditi velike promene, zato čak i ako sada ne možete priuštiti sve što želite, to biste mogli uskoro.

Lav

Jednostavno ste neodoljivi! Ove ste godine odabrani za velike promjene i nećete imati nikakve probleme s privlačenjem ljubavi ili novca. Sad je vrijeme za obnovu garderobe ili novu frizuru.

Devica

Platili ste svoje dugove, vreme je da nestanete sa lica Zemlje i uživate u životu. Mogli biste imati tajnog obožavatelja ili tajnu vezu. Sad vas ispunjava potraga za duhovnim i istraživanje vlastite kreativnosti.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt