MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019: detaljne ljubavne prognoze za slobodna i zauzeta srca

Detaljan mesečni horoskop za avgust 2019. godine - prognoze za posao, ljubav, zdravlje i vaš srećan broj!

BLIZANCI

Vaš vladar Merkur kreće direktno na samom početku avgusta i olakšava vam da rešavate zaostale obaveze na polju finansija. Uspećete postepeno da nadoknadite zastoje i gubitke koje ste imali u prethodnom mesecu.

Obratite više pažnje na informacije jer ćete dobijati lažna obaveštenja iz nepoznatog izvora, sa nečijim ciljem da vas prevari i da vas ošteti finansijski. Sunce i Venera će praviti trigon sa Jupiterom 7. i 8. avgusta.

Nastavićete ranije započete i odložene pregovore sa jednim poslovnim partnerom o novim projektima. Uspećete da se dogovorite oko nečega što ste ranije započeli i što će vam doneti dodatnu zaradu. Uspeh vas očekuje u oblastima javnosti, trgovine, komunikacija i saobraćaja.

Jupiter će 11. avgusta krenuti direktno, a Merkur će ući u znak Lava. Vaši javni odnosi će početi da se odvijaju uspešnije nego u prethodnom periodu. Sve što vas je ometalo uspećete da prevaziđete i da ostvarite bolji uspeh i privučete više klijenata.

Vaša popularnost će biti u usponu. Započećete nove poslovne pregovore i imaćete uspeha u održavanju prezentacija.

Sredinom avgusta će Venera praviti konjunkciju sa Suncem. Pokrenućete nove poslove koji će biti u vezi sa trgovinom, kreativnim oblastima i menadžmentom. Ako se bavite privatnim poslom, poboljšaćete ponudu vaših usluga što će vam doneti napredak u poslu i uvećati vaš profit. Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device i vaše polje završetaka. Sve što ste planirali uspećete da ostvarite u roku.

Najviše uspeha ćete imati kroz oblasti trgovine energetskim resursima, industrije, zabave i usluga ulepšavanja. Vaša stručnost i vaš autoritet će dobiti na ceni i klijenti će više tražiti vaše usluge. Ulaskom Merkura u znak Device 29. avgusta, očekuju vas dobici kroz trgovačke poduhvate.

Nezaposleni Blizanci biće u mogućnosti da se zaposle u oblastima marketinga, trgovine, kao i u oblastima moderne tehnologije. Posao možete dobiti i u oblastima pravosuđa i medicine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce i Venera će u prvoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Ovo će doprineti značajnom poboljšanju i napretku vaše emotivne veze. Komunikacija sa voljenom osobom će se odvijati mnogo bolje u odnosu na duži period. Jedno drugom ćete poveriti mnogo toga što ste ranije prećutali i ostvarićete bliskost.

Jupiter će krenuti direktno 11. avgusta i omogućiće vam da prevaziđete nesporazume koje ste imali od ranije. Vaš partner će biti otvoreniji prema vama i uspećete da se složite oko većine ideja koje budete imali o zajedničkom vremenu i aktivnostima. Pokazaćete inicijativu za više zabave i razonode. Otići ćete na vikend putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:

Delovaćete vrlo privlačno brojnim osobama tokom avgusta, a i vas će privući nekolicina osoba koje ćete upoznati na zabavama i putovanjima. Ovaj mesec vam je posebno povoljan da uđete u emotivnu vezu koja će biti skladna, sa osobom koja će vam u gotovo svemu odgovarati.

Spontano ćete početi da se viđate i izlazite sa osobom koja će se vrlo brzo pokazati kao vaša srodna duša. Oboje ćete biti ispunjeni emocijama i iznenađeni koliko se dobro slažete.

Stariji Blizanci će već u prvoj polovini avgusta posvetiti pažnju nekome ko je duže vreme u njihovoj blizini i pokazuje im naklonost. To ćete učiniti iz radoznalosti. Ubrzo ćete shvatiti da ste stvoreni jedno za drugo i započećete ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za avgust 2019.

Potrebna vam je promena klime, pa bi vam odgovaralo da nekuda otputujete. Najviše će vam odgovarati more ili planine jer je vašim plućima potreban što čistiji vazduh. Izbegavajte gradske gužve i praktikujte plivanje i boravak u prirodi kad god ste u mogućnosti. Bićete puni energije ali je važno da je usmerite u korisne fizičke aktivnosti i izbegnete umaranje.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od raznovrsne hrane, pretežno voća i povrća. Najviše će vam prijati mešane salate od voća i povrća ili miksevi pravljeni u blenderu. Lubenica, banana, kivi, jabuka, grožđe, urme i smokve uzimajte svakodnevno. Paradajz, papriku, šargarepu i tikvice takođe. Jedite više riba, a manje mesa. Izbegavajte grickalice.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za avgust 2019.

2, 7, 13, 18, 25

RAK

Merkur će na samom početku avgusta krenuti direktno u vašem znaku i bićete u mogućnosti da prevaziđete zastoje u poslu koje ste imali u prethodnom periodu. Vaši planovi i projekti koje ste morali silom prilika da odložite doći će na red za realizaciju. Vaš lični nastup će igrati važnu ulogu u razvoju planova za ovaj mesec.

Kvadrat Venere sa Uranom prouzrokovaće neočekivane finansijske teškoće u odnosima sa jednim saradnikom. To će ometati vašu saradnju,a može doći i do gubitaka.

Rešenje vam donosi trigon Sunca i Venere sa Jupiterom. Kroz oblasti usluga uspećete da poboljšate vaše finansijsko stanje. Isplatiće vam se i neka ranija ulaganja.

Ako se bavite oblastima finansija, kao što su bankarstvo, berzanske akcije, investicioni fondovi, osiguranje i slično, očekuje vas značajno povećanje prihoda. Jupiter će krenuti direktno 11. Avgusta, kada će i Merkur ući u znak Lava. Imaćete više uspeha u privlačenju novih klijenata i za proširenje ponude vaših usluga.

Ako se bavite oblastima zdravstva ili higijene otići ćete na usavršavanje i steći ćete nove veštine.

Venera će sredinom avgusta praviti konjunkciju sa Suncem. Imaćete dobar osećaj za nove investicije koje će vam u budućnosti doneti velike dobitke. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i ostvarićete napredak u karijeri. Mars, Venera i Sunce će između 18. i 23. avgusta ući u znak Device.

Započećete ozbiljne pregovore na više polja kako biste pokrenuli nove projekte od kojih mnogo očekujete u budućnosti. Važne razgovore i sastanke ćete imati sa potencijalnim partnerima na polju industrijske proizvodnje, dizajnerima i raznim rukovodiocima.

Ovi sastanci će se odvijati uspešno ali će biti zahtevni. Merkur ulazi krajem avgusta u Devicu i zahtevaće od vas više komunikacije.

Nezaposleni Rakovi će umeti da se odlično predstave potencijalnim poslodavcima i zahvaljujući tome dobiće stalno zaposlenje. Najviše uspeha ćete imati u oblastima komunikacija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Očekuju vas stabilni odnosi sa voljenom osobom. Posvetićete se svemu što ste u ranijem periodu zapostavili u vašoj vezi. Najviše vremena i pažnje ćete usmeriti na ranije započete i zapostavljene zajedničke ciljeve. Osim poboljšanje vašeg odnosa u celini i kupovine novih stvari za domaćinstvo, obići ćete bar jedno mesto na koje ste planirali da putujete.

Druga polovina avgusta vam donosi poboljšanu komunikaciju i mnogo razgovora o svemu što ste oduvek želeli da pričate sa vašim partnerom. On će biti spreman da vas sasluša i da vam poveri nešto što i sam već duže vreme želi da podeli sa vama. Prijaće vam povremeni izleti po okolini jer ćete kvalitetno iskoristiti zajedničko vreme. Imaćete više zabave.

Ako ste slobodni:

Postoji neko u koga ste duže vreme zaljubljeni i sa kim ste već bili na neki način bliski, možda i u vezi, a koga niste videli dugo vremena. Doći će do susreta i buđenja emocija.

 Počećete da se viđate i da vodite duge razgovore o onome šta vam se dešavalo u proteklom periodu, od kada ste se razišli. Otvorićete se jedno prema drugom i to će vas zbližiti. Poželećete da opet pokušate i ući ćete u vezu.

Mada postoje šanse da ovog puta bude uspešno, ipak budite realni i ne idealizujte situaciju.

Nešto stariji Rakovi će uživati u samoći i neće imati nameru da ulaze u bliske emotivne kontakte. Susret sa jednom osobom će vas navesti da preispitate svoju odluku. Počećete da se viđate i da vrlo kvalitetno provodite zajedničke trenutke.

ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za avgust 2019.

Početkom avgusta izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite kreme za zaštitu. Bićete podložni hormonskom disbalansu i otežanoj cirkulaciji. Moguće su i prolazne disajne smetnje. U drugoj polovini avgusta će vaše zdravlje biti stabilno. Imaćete više energije i bićete u pokretu. Plivanje i druge fizičke vežbe poboljšaće vaš imunitet.

Ishrana bi trebalo da vam sadrži namirnice koje utiču na čišćenje organizma od štetnih materija. Sočivo, boraniju, integralne žitarice, spanać, kiselo mleko i jogurt možete svakodnevno konzumirati. Od voća obavezno jedite što više lubenica i grožđa. Meso uzimajte u umerenim količinama, a izbegavajte suhomesnate proizvode i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za avgust 2019.

4, 13, 16, 21, 26
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt