SUDBINSKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019: šta će vam doneti mlad Mesec od 1. avgusta - prognoze za vaš znak

Mlad Mesec 1. avgusta najavljuje dane preokreta i konačnog završetka započetih poslova!

DEVICA

Kod vas se dešava gubitak motivacije i svakodnevni posao vas ne čini srećnim i zadovoljnim već čak naprotiv želite da ga menjate jer vas ubija svakodnevna rutina. Emotivno u vašoj vezi je došlo do zasićenja pa popričajte sa partnerom jer on ima dosta mogućnosti da se pokrene sa drugom osobom koja se nudi.

Pojedine osobe mogu uspešno da sede na dve stolice ali to nije dobro za vašeg partnera a ni pošteno sa vaše strane.

Vi ste važili za veoma lepu i zgodnu osobu sa dosta pohvale i komplimenata a u poslednjim mesecima ste se mnogo opustili usled sedenja, unošenja nezdrave ishrane, pušenja, alkohola i izlasci koji vam štete. Vreme je da se vratite u svoje prvobitno stanje da bi ponovo bili srećniji.

VAGA

Kod vas se dešavaju mnoge poslovne zavrzlame i moguće je da ne bude sve onako kako ste vi očekivali. Pojedine Vage mogu i da uspeju, ali ne svojim trudom već spletom srećnih okolnosti. Sada nije vreme za veće poslove pa se opustite i sačekajte svoju priliku za uspeh.

Emotivno dajete sve da budete srećni u vezi ili braku ili da sretnete srodnu dušu i nikako da krene nekim boljim tokom. Mnoge osobe su dosta iscrpljene pa žele da dignu ruke od svega i pobegnu glavom bez obzira. Vi ste se prosto pomirili sa tim da je život borba.

Pojedine Vage mogu emotivno biti mnogo bolje u drugoj polovini meseca. Što se zdravlja tiče nagasak je na grlu i alergijama pa svakako treba da se obratite lekaru da ne pređe u hronično.

ŠKORPIJA

Mnoge Škorpije imaju povoda za slavlje jer su uspele poslovno sve da realizuju što su planirale. Još nije vreme za veće opuštanje jer sledi mnogo više posla i obaveza. Pojedine osobe mogu imati i prekovlremene poslove pa se spremite energetski da sve izgurate i završite do kraja sledi veći priliv novca.

Emotivno može se desiti da osoba koja se vama sviđa i koju obožavate da to i ne primeti. Sada je vreme da se više ne patite i čekate već potražite novu ljubav. Treba da zapamtite da ništa ne može na silu čak i neke prijateljske emocije nisu uzvraćene pa i to dobro sagledajte. Zdravstveno ne prestoje veći problemi pa ako imate problem sa nesanicom na tom polju nešto preduzmite prirodnim preparatima.

STRELAC

Poslovno kod vas su velike stvari gde se malo i pribojavate da li možete sve sami uraditi. Svakako možete pozvati i angažovati prijatelje da vam pomognu. Vi imate urođeni opztimizam pa ga sada pokrenite i budite pozitivni. Nema mesta za strah i paniku.

Emotivno je moguće da ste u nekim zategnutim odnosima pa čak i u svađi sa partnerom.

Na zajednički kompromis i napor ipak možete prevazići svađu. Ako ste privukli sličnog partnera onda neko mora da se promeni ako želite da veza uspe. Ne opterećujte se nebitnim stvarima, više se opuštajte da bi izbegli eventualne glavobolje i zdravstvene probleme. Šetajte u prirodi i dišite duboko.

JARAC

Vi imate dobrog poslovnog kolegu koji je podmetnuo sebe dok ste bili odsutni pa je posao završen. Mnoge osobe sada imaju zajedljiv stav prema vama i zle misli. Nema potrebe da se dokazujete pametnije je sačekati da istina izađe na videlo.

Emotivno sa partnerom ste veseli i lepo se provodite jer je on rešio da ispuni vaš san i krene sa vama u razne avanture. Pojedini Jarčevi su zaslužili sreću sa partnerom nakon dugogodišnje samoće. Radujte se, putujte i uživajte. Kada je zdravlje u pitanju, možete imati problem na promene klime i ne preterujte sa iscrpljivanjem vašeg organizma već se adaptirajte uz upustva vašeg lekara. Više odmarajte.

VODOLIJA

Od vas se poslovno očekuje da date sve od sebe i da uspete. Ako radite u nekom kolektivu onda nemojte zatajiti da izneverite kolege. Posle svega vas čeka iznenađenje što vam oni pripremaju. Velika sreća vas može zapljusnuti što imate takve osobe oko sebe. Bitno je da ste svi složni i da radite i delite zadatke.

Emotivno je nešto manje srećan period posebno ako vas je partner poslednji razočarao pa nemate poverenja za dalje. Teško vam je da dozvolite da vam se neko približi. Za mnoge Vodolije, što se više trude, to su prepreke sve češće pa ni sami niste u stanju izaći iz začaranog kruga. Zdravstveno bi bilo bitno da se više bavite fizičkim aktivnostima.

RIBE

Poslovni aspekt je monoton i jednoličan pa se trudite da se više družite sa zanimljivim ljudima. Pojedine Ribe su na poslu samo zato da zarade platu. Ponašate se kao da ste najveći prijatelj svima, a jedva čekate da završite posao i odete kući.

Emotivno ste srećni i zadovoljni sa svojim partnerom i ne dozvoljavate da vam se niko meša u život.

Pojedine Ribe imaju novu vezu u kojioj takođe uživa. Mnogi partneri sada putuju i uživaju u svojoj ljubavi sa partnerom. Što se zdravlja tiče, ako se ne hranite normalno, onda organizam trpi pa možete osećati umor i pospanost. Hranite se pravilnije

Tekst: Željka Knežević
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt