POSLEDNJE POMRAČENJE MESECA U 2019. GODINI: moćan uticaj na sve horoskopske znake

Pomračenje Meseca ovog jula biće okidač za mnoge strahove!

U nekim trenucima možete doći u situaciju da potcenite i sami sebe, što vam svakako štetno za vas. Fokusirajte se na svoje kvalitete, na ono što zaista dobro radite dok ispravljate ono što vam ne ide baš od ruke.

Tokom punog Meseca vaša stidljivost će biti primetna više nego inače. To će vas kočiti u nekim situacijama da pružite sav potencijal. Ne dozvolite da vas ona sputa ili uspori u situacijama koje su od velikog značaja za vas i vaš dalji napredak. Verujte svojim unutrašnjim vrednostima.

U ovom periodu ćete mnogo pažnje usmeriti na mišljenje drugih. Značiće vam šta drugi imaju da kažu o vašim postupcima, poduhvatima i delima. Ne tražite odobrenja od drugih jer vam to neće pomoći da se oslobodite sumnji i preispitivanja. Skoncentrišite se na sebe i svoj unutrašnji glas, svoje znanje i sposobnosti.

Na ljubavnom planu zauzetim pripadnicima horoskopskih znakova ovi astrološki događaji donose stabilne odnose sa emotivnim partnerima. Moguće su nesuglasice i kratkotrajne rasprave, ali se vi potrudite da ih ima što manje i da se završe što pre. Birajte reči tokom prepirki jer lako možete da izgovorite ono što zaista ne mislite.

Ukoliko ste slobodni, ovaj period je idealan da započnete novu ljubavnu vezu. Ukoliko se već viđate sa nekim, otvoreno stavite do znanja da vam se dopada.

Izvor: Mogu ja to sama
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt