KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 31. JULA 2019: Blizanci imaju šansu za ljubav, Devica uzalud isteruje istinu

Ljubavni horoskop od 15. do 31. jula 2019. godine!

VAGA

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više prostora. Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta sa realnošću. Nekima će to biti dobro, ali treba misliti i na drugu stranu.

ŠKORPIJA

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvarite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznati šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.

STRELAC

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude sa lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe zajedno sa partnerom možete istraživati zanimljive teme.

JARAC

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

VODOLIJA

Društenost i otvorenost biće vaši glavni kvaliteti u ovom periodu. Oni koji su još sami uspevaće brzo da ostvare kontakte. Iako nećete biti previše zainteresovani za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije.

RIBE

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze sa porodicom iz koje potičete. Vaša veza razvijaće se dobro.

UPOREDNI LJUBAVNI HOROSKOP

Izvor: Ehoroskop
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt