KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 31. JULA 2019: Blizanci imaju šansu za ljubav, Devica uzalud isteruje istinu

Ljubavni horoskop od 15. do 31. jula 2019. godine!

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 31. JULA 2019: Blizanci imaju šansu za ljubav, Devica uzalud isteruje istinu Foto: Shutterstock

OVAN

Mnogi će imati potrebu izađu iz kuće i zone komfora. Moguće je da ćete upoznati zanimljive osobe i sa njima ćete podeliti ono što vam leži na srcu. Moraćete malo da se pomučite kako biste osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtevno, pričekajte.

BIK

Kada bi zbrojili sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u poslednje vreme samo sanjate. Spustite se na zemlju. Ako ste odlučili da budete ljubazni, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvešće vas korak nazad u odnosima.

BLIZANCI

Faza uživanja u ljubavi i životu nastaviće se. Imaćete gotovo sve što možete poželeti. Nivo vašeg samopouzdanja biće veliki, a prilike za druženja otvorene. Mnogi samci će upoznavati nove osobe.

RAK

Nastavljate da delite sreću, radost i zadovoljstvo svima oko sebe. Ako ste još sami, idite među ljude, pa makar samo do prodavnice. Veza koju počinjete, obećava. Budite iskreni i otvoreni kako samo vi znate.

LAV

Bićete raspoloženi da potrošite nešto više kako bi se bolje proveli i impresionirali okolinu. Druga strana imaće povećane zahteve kada je u pitanju nežnosti, ali vi nećete biti previše raspoloženi da im udovoljavate.

DEVICA

Moguće je da se partner distancirao jer vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče o isterivanju istine nigde ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt