ŠTA ĆE DONETI POČETAK LETA 2019. VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU: letnja dugodnevica je 21. juna, evo šta treba da planirate

Kada počinje leto 2019. godine i šta će nam doneti?

ŠTA ĆE DONETI POČETAK LETA 2019. VAŠEM HOROSKOPSKOM ZNAKU: letnja dugodnevica je 21. juna, evo šta treba da planirate Foto: Shutterstock

Letnje godišnje doba u 2019. godini počinje 21. juna u 17 časova i 54 minuta, a evo šta nam donosi letnja dugodnevica!

Letnja dugodnevica donosi tromesečni period za razumevanje odnosa i povezivanje sa ljudima na ličnom planu.To je period za uživanje u posebnim odnosima u vašem životu, kao i za aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo. Planirajte slavljeničku aktivnost za ovaj dan. To je dan za pamćenje, kada ne smete zaboraviti proslaviti život i zabaviti se!

Letnja dugodnevica je vreme kada Sunce u prividnom kretanju oko Zemlje postigne najveću pozitivnu deklinaciju. Ona uvodi u prevlast energije znakova Zodijaka: Raka, Lava i Device.

Rak, Lav i Devica će zaroniti u intenzivno učešće u životu – u uživanje u osećaju koji je uključen u bliske odnose sa drugima.

Rak traži iskustvo brige, duboke ljubavi i podrške članova porodice.

Lav nas podstiče da sledimo naše srce i razvijamo odnose sa onima koji podstiču naš osećaj ljubavi.

Devica nas podstiče da činimo stvari kako bismo pomogli onima koje volimo, kako bismo imali lakši, srećniji život.

Sledeća tri meseca prikladna su za druženje sa bliskim osobama. To je period za uživanje u posebnim odnosima u vašem životu, kao i za rekreativne aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo. Krenite na odmor, uživajte u omiljenom hobiju, idite u bisokop, igrajte igre! Vreme je da slavimo život i da uživamo u zadovoljstvu provođenja vremena sa onima koji su nam bliski.

Tokom ove sezone seme je zasađeno i još nije vreme za obavljanje žetve. To je faza prikladna za odmor – za opuštanje i uživanje u životu. Čak i na radnom mestu, odvojite vreme za uživanje u vašim odnosima sa kolegama.

Kako najbolje iskoristiti letnju dugodnevicu

Budite spremni izdvojiti vreme kako bi kultivisali odnos sa članovima porodice. To su ljudi koji će vas uvek podržavati samo zato što ste deo "plemena" te porodice. Sledite svoje srce i dopustite sebi da imate iskustva koja vas čine srećnim i voljenim.

Budite od pomoći nekome koga volite – možda tako što ćete obaviti zadatak za tu osobu ili joj pomoći da se organizuje u području koje je njoj problematično.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt