KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP DO 15. JUNA 2019: Device čeznu za nežnošću, Škorpije u ravnoteži

Ljubavni horoskop poručuje: tražite šta god želite od Venere, boginje ljubavi - ona u prvoj polovini juna ulazi u znak Blizanaca!

KRATAK LJUBAVNI HOROSKOP DO 15. JUNA 2019: Device čeznu za nežnošću, Škorpije u ravnoteži Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za prvu polovinu juna 2019 - za vaš znak!

OVAN

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

BIK

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac s realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose. Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

BLIZANCI

Postaje sve jasnije da treba više pažnje da posvećujete voljenoj osobi. Nekako vam se ne da da igrate kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni da se prilagođavate onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

RAK

Kako dani budu prolazili vi ćete primetiti određeno poboljšanje u emotivnim odnosima. Ne treba da činite ništa posebno, osim da se otvorite. Zvuči jednostavno, ali nije uvek lako izvodljivo. Ključ je u iskrenosti.

LAV

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete morati da se suočite na neprijatan način. Izdržite.

DEVICA

Vaša osetljivost i potreba za nežnošću biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh, nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje emotivne odnose.

VAGA

Najbolje ćete se osećati u većim grupama ljudi. Rado ćete izlaziti s prijateljima. Ako ste u vezi, povedite voljenu osobu sa sobom u svoje društvo. I ona i vi osećaćete se bolje ako ste zajedno, pa makar i u masi ljudi.

ŠKORPIJA

Ravnoteža koju opet osećate u svojoj vezi podstaknuće vas na smelije ljubavne poteze. Ne postoji ništa što bi vas moglo odvratiti od voljene osobe. Sklad, dobre namere i okolnosti koje vam idu na ruku su tu.

4 MODELA OBUĆE KOJE TREBA IMATI ZA LETO 2019: koje praktične, udobne i šik sandale će biti trend za dnevne i svečane prilike (FOTO)

STRELAC

Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeće da stvore prilike za susrete s novim osobama. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umetničkom okupljanju koje će vas podstaknuti na nove ljubavne poteze.

JARAC

Oslobodićete se nekih briga shvatajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Foskusiraćete se na ono što imate. Biće to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvežiti vezu, a partner će vas više ceniti.

VODOLIJA

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatite realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je s ljudima.

RIBE

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći da pokažete u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom biće jednako jaka.

Izvor: Ehoroskop.net / Lepa i srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt