KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2019: Zec pred ljubavnom romansom, Petao ulazi u poslovnu avanturu

Kineski horoskop za mesec maj najavljuje sukob dve moćne energije.

Konj - maj 2019.

Imate veliku šansu da iskoristite svoje male tajne sposobnosti kako biste unapredili ljubavni život. Slobodni pripadnici znaka šarmiraće i osvajaće srca na svakom koraku. Na poslu budite oprezni jer je moguće da ćete imati probleme sa komunikacijom. Moguće da ćete pogrešiti sa nekim zahtevima i se nećete dobro razumeti sa kolegama. Ispravite greške na vreme.

Koza - maj 2019.

Sudbina vam donosi blagosloven, miran i divan ljubavni život u maju. Ako tražite ljubav, moguće je da ćete preko prijatelja upoznati nekoga i da će pri prvom pogledu proraditi ljubavna hemija. Na polju karijere dvoumićete se između starih i novih opcija. Na kraju će predvladati nove mogućnosti. Budite informisani, jačajte samopouzdanje i pred vama je lepa budućnost.

Majmun - maj 2019.

Razgovarajte otvoreno sa partnerom o svemu što raduje ili muči vašu dušu. Tako ćete uspeti da unapredite vaš odnos. Ako ste usamljeni, dozvolite potencijalnoj simpatiji da vas bolje upozna. Na poslu ste fokusirani na ključne stvari, oragnizovani ste i lako prevazilazite prepreke.

Petao - maj 2019.

Maj je divan mesec za ljubav. Shvatićete koliko vas zapravo partner voli i ceni. Slobodna srca traže pravu ljubavnu hemiju, žele da osete romantične varnice, a to će ovog meseca u vašem srcu izazvati jedan stranac. Imate neverovatno iskustvo, sposobnosti i talente, zato se ovog meseca slobodno prepustite u novu poslovnu avanturu. Ne plašite se konkurencije, jer zvezde pomažu da budete najbolji.

Pas - maj 2019.

Očekuju vas divni trenuci sa partnerom i ponovo postajete jako bliski. Ovo je srećan mesec ako tražite novu ljubav, očekuju vas slatka romantična otkrića. Moguće da će se u vašem životu pojaviti stara ljubav. Pažljivo gledajte, slušajte i napravite mentalne beleške kada je u pitanju posao. Morate da imate važne dokaze i informacije na putu ka uspehu.

Svinja - maj 2019.

Samo iskren razgovor može spasti odnos od laži, prevare i nerazumevanja. Saslušajte partnera! Ako tražite ljubav, očekuje vas period isceljenja srca. Oslobodili ste se duhova prošlosti i spremni ste za novu romansu. Ne prihvatajte negativne odgovore na polju karijere i ne razmatrajte zašto se loša situacija dogodila, već se aktivirajte i nikada ne odustajte od svojih ciljeva.

Izvor: Lovesensa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt