KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2019: Zec pred ljubavnom romansom, Petao ulazi u poslovnu avanturu

Kineski horoskop za mesec maj najavljuje sukob dve moćne energije.

KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2019: Zec pred ljubavnom romansom, Petao ulazi u poslovnu avanturu Foto: Shutterstock

Mesečni kineski horoskop! Od 5. maja do 3. juna traje mesec Zemljane Zmije i donosi ljubavne varnice i turbulentne situacije, piše Lovesensa.

Maj je mesec Zemljane Zmije, a godina je u znaku Svinje. Zmija i Svinja su u kineskoj astrologiji dva suprotna znaka, tako da možemo očekivati sukob dve potpuno različite, ali moćne energije.

Međutim, ovo suprotstavljanje može doneti i nešto dobro, a to je pojava strasti i vatrene ljubavne hemije. Poznato je da se često suprotnosti privlače, pa će mesec mj biti u znaku ljubavnog zanosa i romantičnih pustolovina.

Pokušajte da izbegnete sukobe do kraja meseca i uprkos svim preprekama važno je sačuvati pozitivan stav. Optimizam pomaže da se izborite sa raznim teškoćama tokom vatrene borbe Zmija i Svinje.

Pacov - maj 2019.

Maj donosi turbulentan period u ljubavi, jer će osećanja biti pomešana i kod slobodnih i kod zauzetih srca. Pokušajte prvo da razumete i zavolite sebe, pa će ljubav lakše doći u vaš život. Na poslu vas očekuje važan zadatak koji može značajno da utiče na dalji tok vaše karijere. Budite pažljivi, napravite strateški plan i dajte sve od sebe.

Bivo - maj 2019.

Teško prihvatate drugačije mišljenje, a loša komunikacija postaje glavni problem u odnosu sa partnerom. Budite otvoreni za iskrene razgovore, postanite tolerantniji i dozvolite drugoj strani da iskaže svoje misli i osećanja. To isto važi i za slobodne pripadnike znaka. Na polju karijere ne očekuju vas neke značajne promene, ali ste još uvek na pravom putu. Nastavite da budete vredni i discilinovani, a bićete ubrzo nagrađeni za svoj trud.

Tigar - maj 2019.

Maj donosi šansu za jednostavne i dobre promene. Ne plašite se promena, jer one mogu doneti samo svežu, bolju energiju u odnos sa partnerom. Ako tražite ljubav, upoznaćete osobu sa kojom ćete se lako povezati. Morate više da se posvetite poslu kako bi se dogodio napredak. Bolje razradite planove i budite strpljivi. Svaki ubrzan potez može se pretvoriti u veliku grešku.

Zec - maj 2019.

Ovo je period novog početka i zanimljivih promena u ljubavi. Uradićete nešto potpuno drugačije sa partnerom, ispravićete stare greške. Slobodna srca šarmiraće jedna intrigantna osoba, a vaše poznanstvo može da se pretvori u divnu ljubavnu romansu. Maj je odličan period za napredovanje, naročito ako slušate intuiciju. Važno je da znate kada treba da se aktivirate na polju ambicija i da pošaljete pravu poruku.

Zmaj - maj 2019.

Vaša ljubav će procvetati ovog meseca. Planirate putovanje sa partnerom i spremni ste da se zajedno perpustite nezaboravnim avanturama. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva jer je srodna duša bliže nego što možete da zamislite. Na poslu vas očekuju inovacije, a vi ste rođeni lider. Mnoge kolege će se zalagati za vaše ideje i pratiće vas u svakom potezu.

Zmija - maj 2019.

Zauzeta srca očekuje novi balans i harmonija u ljubavnoj vezi. Umesto mirno i poletno da traže novu ljubav, slobodni će ovog meseca osećati nelagodnost i strah. Iako se u maju ništa značajno neće promeniti, kosmos vam tokom leta šalje divnu letnju romansu. Na poslu vas očekuju problemi u komunikaciji sa zaposlenima. Neki planovi se neće odvijati onako kako ste zamislili.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt