LJUBAVNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 1. DO 15. MAJA 2019: Bik najzad u harmoniji, Škorpija ima šansi za sreću

Ljubavni horoskop za prvu polovinu maja 2019. godine

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 1. DO 15. MAJA 2019: Bik najzad u harmoniji, Škorpija ima šansi za sreću Foto: Shutterstock

OVAN

Vaš partner osećaće se dobro, ali vama će sve vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima. Na vašu sreću.

BIK

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim se bistri. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

BLIZANCI

Na miran način vi ćete pokušati da pregrmite ovaj praznjikavi period. Neki će se posvetiti hobijima. Vaša ljubavna pozicija nije zavidna. Znate da sve ovo može bolje, ali vam okolnosti, ljudi i događaji sad to ne dopuštaju.

RAK

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a, ma kraju krajeva, i vi sami. Osećatćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

LAV

Više ni ne očekujete bajku, ali osnovni nivo kulturnog ophođenja je nešto bez čega ne možete. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno – zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome.

DEVICA

Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte da budete tiši i manje zahtevni.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt