HOROSKOP ZA DANE IZAZOVA: evo čega mora da se čuva vaš znak sve do 28. marta 2019. godine

Retrogradni Merkur traje oko tri nedelje i ovim znacima Zodijaka donosi najviše iskušenja! Ovo morate da izbegavate do kraja marta!

Rak

Vaša sposobnost da imate zdravu interakciju sa svojim partnerom će se smanjiti u ovom periodu. Često ćete suditi na osnovu stereotipa. Pokušajte da ne radite prebrzo i dajte sebi vremena da razmislite o situaciji pre nego što vas emocije nadvladaju.

Lav

Uvek ste uživali u svojoj kreativnoj strani na mnogo načina. Ovaj period je idealan da izrazite svoju kreativnost kroz vašu odeću. Međutim, morate zapamtiti nekoliko stvari. Dok je uticaj drugih kultura deo ljudske interakcije, pazite da ne pređete granicu.

RETROGRADNI MERKUR U MARTU DONOSI TEŠKE IZAZOVE: ovoga morate da se čuvate do 28. marta 2019. godine

Devica

Dugo ste održavali samokontrolu, ali ovaj period će vam pomoći da shvatite da ne možete kontrolisati izraz na licu. Sada ćete otkriti da ne možete sakriti svoja prava osećanja. Pokušajte da drugi ne primete vaš zli izgled.

Vaga

U toku ovog perioda izbegavajte odluke o prošlim i sadašnjim odnosima. U ovom periodu, svaki pokušaj pomirenja neće biti uspešan. Umesto toga, pokušajte da shvatite šta je dobro u vašem životu i prestanite da se osvrćete.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt