MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA JUN 2019: Zmaj upoznaje slobodnu osobu u znaku Zmaja, Pas mora da sakrije osećanja

Šta vam najavljuje kineski mesečbu horoskop za jun 2019. godine? Pročitajte...

MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA JUN 2019: Zmaj upoznaje slobodnu osobu u znaku Zmaja, Pas mora da sakrije osećanja Foto: Shutterstock

Mesečni kineski horoskop! Od 4. juna do 2. jula 2019. godine traje mesec Metalnog Konja i donosi nam neverovatna ljubavna i poslovna iznenađenja, piše Lovesensa.

Jun je mesec Metalnog Konja koji simbolizuje snagu, strast i želju za uspehom. Zato ovaj mesec donosi pokretačku energiju i napredovanje u karijeri. Imaćemo puno perspektivnih ponuda i ukoliko dobro iskoristimo ovaj period, u bliskoj budućnosti očekuju nas vredne nagrade.

Dok nam znak Konja daje šansu da pronađemo i iskoristimo mentalne i fizičke sposobnosti, element Metala obezbeđuje lojalnost, komunikativnost i otpornost.

Vladavina Metalnog Konja napraviće savršen balans između iskrenih osećanja i strasti. U ovom mesecu jača je erotska energija i želećete da istražujete u ljubavi.

Jun je mesec novih poznanstava, avantura i putoavanja, zato uživajte u svakom neponovljivom trenutku.

Pacov - jun 2019.

Uspešno vladate poljem ljubavi. Uspećete da pronađete kompromis sa partnerom i napokon govorite istim jezikom. Ako tražite ljubav, nova veza može doneti razne prepreke i pomešana osećanja. Na polju karijere očekuju vas sjajne prilike, ali dobro pazite šta ćete da izaberete. Imate šansu da ostvarite velike profesionalne želje i to nikako nemojte propustiti.

Bivo - jun 2019.

Usamljene duše očekuje sreća u ljubavi do kraja meseca. Upoznaćete nove ljude, a s jednom osobom imaćete posebnu energetsku konekciju. U vezama jačaju emocije i ponovo se povezujete sa partnerom. Na polju karijere očekuju vas promene, ali sve radite dobro isplanirano i strpljivo.

Tigar - jun 2019.

Vaša romantična veza stalno doživljava drastične uspone i padove. Vreme je da rešite stare probleme i vratite ljubav u ravnotežu. Ako tražite novu ljubav, važno je razgraničiti prijateljske i romantične odnose. Bićete zbunjeni i nećete tako lako otkriti šta vaše srce zaista želi. Na poslovnom planu uspostavljate stabilne temelje i uspešno se prepuštate dobrim promenama.

Zec - jun 2019.

Postajete sve više bliski sa partnerom. Što više truda ulažete u vezu, ona će se sve više razvijati. Budite druželjubivi i otvoreni za nova pozannstva ako tražite ljubav. Pokušajte da povratite samopouzdanje. Oslobodite se i ukoliko vas nečije oči osvoje, slobodno napravite prvi korak. Na polju karijere očekuju vas nove avanture i želite nešto uzbudljivije. Važno je da ostanete prizemni i fokusirani na prave ciljeve.

Zmaj - jun 2019.

Očekuju vas trenuci sreće u romantičnoj vezi. Razbijte monotoniju, idite na zajedničko putovanje i razbudite romantične varnice. Slobodna srca upoznaće osobu koja je takođe rođena u znaku Zmaja. Hemija između vas biće toliko jaka da ćete vrlo brzo otkriti osećanja. Vreme je da prestanete da rasipate energiju na poslu. Već ste se dokazali, zato obavljajte jedan po jedan zadatak. Moguće je da ćete imati problem sa "toksičnim" kolegama.

Zmija - jun 2019.

U ljubavnoj vezi očekuju vas zadovoljstvo i prava harmonija. Ako ovog meseca uplovite u novu romantičnu vezu, budite iskreni. Nove ljubavi su na pravom putu, zato nema potrebe da brzate, već pustite ljubav da teče spontano svojim tokom. Najviše problema na poslu imaće oni koji se bave menadžmentom. Potrudite se da poštujete pravila i ne dozvolite da kolege negativno utiču na vas.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt