HOROSKOP ZA LETO 2020: 4 horoskopska znaka koji će se zaljubiti ovog leta

HOROSKOP ZA LETO 2020: 4 horoskopska znaka koji će se zaljubiti ovog leta Foto: Shutterstock

Četiri horoskopska znaka imaju šansu da ovog leta uđu u romansu i pronađu ljubav za ceo život.

Ova četiri horoskopska znaka bi trebalo da dobro iskoriste topli period ispred nas jer ih očekuje pregršt lepih stvari kada je reč o ljubavi.

Naaredni meseci biti veoma uzbudljivi, obojeni strašću i romantikom.

Otkrijte o kojim horoskopskim znakovima je reč.

Rak

Rakovi, sada je pravo vreme da se prepustite svojim strastima. Venera, boginja ljubavi, zadovoljstva i plodnosti, 25. juna 2020. godine će krenuti da se kreće direktno pre nego što zvanično 7. avgusta bude ušla u vaš znak.

Međutim, pre nego što budete mogli u potpunosti da dodirnite ovaj Venerin sjaj, 3. avgusta će nastupiti pun Mesec u Vodoliji u vašoj osmoj kući intimnosti, seksa i predanih partnerstava.

Osećate se dobro u svojoj koži, a to će svi drugi primetiti. Samim tim bićete magnet za poglede i privlačenje, a na vama je da odaberete suštinu koja vam odgovara.

Devica

U redu je povremeno da se zabavljate. A u moru te zabave sigurno ćete na sve strane osvajati i šarmirati ljude oko sebe.

Bez obzira da li se radi o seksi kolegama sa kojima razmenjujete poglede ili je možda reč o novoj osobi koja je spontano ušla u vaš život, vaše ljubavne čakre otvorene su ovog leta.

Ovo se posebno odnosi na period retrogradnog Merkura koji će delovati na vaše polje prijateljstva. Neke stvari iz prošlosti bi mogle iznenada da se pojave u vašem životu, a na vama je da odlučite da li su one vredne ili ne.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt