HOROSKOP ZA RETROGRADNI SATURN DO 29. SEPTEMBRA 2020. GODINE: kako da preživimo teške lekcije i osvojimo darove Zodijaka

Tokom ovog tranzita, karma će marljivo pratiti sve... Duša je u ovom periodu malo ranjiva, a osetljivost pojačana.

HOROSKOP ZA RETROGRADNI SATURN DO 29. SEPTEMBRA 2020. GODINE: kako da preživimo teške lekcije i osvojimo darove Zodijaka Foto: Shutterstock

Horoskop za retrogradni Saturn u znaku Vodolije i Jarca - od 11. maja do 29. septembra 2020. godine!

Pred nama je nekoliko meseci Saturnovog retrogradnog hoda, što može prouzrokovati promene i manje turbulencije u životu.

U početku, retrogradni Saturn biće u znaku Vodolije, a od 1. jula premešta se u znak Jarca. Na toj poziciji biće do 29. septembra, kada će ponovo početi da se kreće direktno, ali još uvek će biti u znaku Jarca.

Saturn se kreće retrogradno obično jednom godišnje i njegova retrogradna faza traje oko četiri meseca. Dok retrogradni pokreti drugih planeta kao što su Merkur i Neptun donose više stresa i mračne energije, Saturnove granice i uticaji mogu se zaista poboljšati tokom retrogradnog kretanja.

Saturn nas podseća na stare lekcije i proverava stvarnost i autentičnost, mešajući prošlost sa sadašnjošću i budućnošću. Međutim, ne očekujte samo "negativne lekcije" tokom ovog perioda. Ako se potrudite, dobićete i vredne darove!

Saturn je majstor u postavljanju granica, ograničenja, odgovornosti, discipline i autoriteta. Tokom retrogradnog tranzita, lakše ćete razumeti situacije koje uključuju pritisak i osećaj tereta, straha ili frustracije. Ovo je idealno vreme da razumete da je za dobre rezultate potrebno vreme.

Retrogradni Saturn donosi vreme kada se prošlost, sadašnjost i budućnost stapaju u jedno. Ako ste imali većih problema u prošlosti, Saturn će vas gotovo sigurno pozvati da prihvatite sve lekcije koje ste dobili.

Ako ste u prošlosti bili veoma marljivi i uspešni, Saturn će vas nagraditi za vaša dobra dela. Tokom ovog tranzita, karma će marljivo pratiti sve...

Ovo je sjajno vreme da testirate sebe i proverite da li ste spremni da preuzmete dodatnu odgovornost. Lekcije koje možete naučiti biće dugoročno veoma korisne.

Sa druge strane, emocije poput tuge ili stidljivosti mogu izmaći kontroli.

U ovom slučaju, iskoristite priliku da prepoznate problem i priznate svoje greške.

Stvari mogu postati opterećujuće, pa može biti teže izaći iz melanholičnog raspoloženja ili usamljenosti. Trebalo bi da se suočimo sa škakljivim pitanjima i da budemo spremni za sledeću životnu fazu.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt