LJUBAVNI HOROSKOP DO MESECIMA DO 2021. GODINE: kad su šanse za novu ljubav a kad prete preljube i raskidi

U avgustu se muškim Ovnovima otvaraju vrata sudbine, Devici u oktobru stižu ljubavni dugovi na naplatu!

LJUBAVNI HOROSKOP DO MESECIMA DO 2021. GODINE: kad su šanse za novu ljubav a kad prete preljube i raskidi Foto: Shutterstock

Ova 2020. godina generalno deluje kao jedna koja će mnogo biti povoljnija u svom početnom periodu.

Naime, mart, april i avgust će biti dobri kako za materijalno, tako i za emocionalno kod većine znakova, dok novembar mesec ove godine će biti izrazito težak i sklon neočekivanim dešavanjima.

FEBRUAR

Februar nosi dosta dobre mogućnosti u ljubavi za one u znaku Jarca. Pripadnici ovog znaka bi trebalo do kraja ovog meseca (pogotovo muška strana) doživeti niz događaja koji bi ih mogao uputiti ka stabilnosti i sigurnosti u odnosu sa partnerom. Generalno je potrebno obratiti pažnju na koji način komuniciramo.

Radi retrogradnog Merkura u Ribama postoji mogućnost da će naše reči biti pogrešno interpretirane, što bi se najviše moglo odnositi na znak Raka.

Ovan je u stanju da upozna osobu sa kojom je moguće da će doživeti mnogo toga lepog, ali taj odnos bi u početku mogao imati mnogo prepreka.

MART

Mart je jako povoljan za znakove Jarac i Bik. Pored strasti i mnogo ispunjenja emocionalnih želja, ova dva znaka bi uz pomoć svoje intuicije mogli doći do onoga što su želeli u svojoj ljubavi.

Svakako, neka se nikada ne zaboravi da je potrebno biti oprezan sa svojim željama. Drugi znakovi bi ovog meseca mogli imati dosta neočekivanih prihoda, a ljudi sa jakim uticajem vode bi mogli steći neka veoma teška znanja na lagan način.

APRIL

Tokom aprila bi moglo biti dosta povoljnih momenata za znakove Blizance i Vodolije. Vodolija bi u osnovi, na svoj intelekt, mogla osvojiti veliku ljubav, samo zato jer je njeno razumevanje ljudskih problema beskrajno, kao i činjenica da je ovo znak koji jako ceni etiku.

Blizanac bi mogao dobiti simpatije drugih, ali ne ovako duboko kao Vodolija. Ostali znakovi će generalno dobro poznavati kako da usmere svoju mračnu stranu i kanališu njenu energiju u pravom smeru. Moguće je da je ovaj mesec povoljan za ljude koji se bore protiv nepravde u nekom odnosu.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt