HOROSKOP ZA NOVU GODINU I POČETAK 2020: šta će pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu doneti vašem znaku horoskopa!

Pomračenje Sunca 26. decembra 2019. godine obeležiće prvih šest meseci 2020. godine!

HOROSKOP ZA NOVU GODINU I POČETAK 2020: šta će pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu doneti vašem znaku horoskopa! Foto: Shutterstock

Pomračenje Sunca 26. decembra 2019. godine se dešava na 4. stepenu Jarca u konjukciji sa Jupiterom i trigonu sa Uranom što i nije toliko loše pa možemo reći da je jedno od srećnijih pomračenja koliko može biti srećno. Stelijum u Jarcu daje nam uz mlad Mesec vrlo bitne događaje.

Kako je i Jupiter u sve to uključen biće sigurno preterivanja u svakom smislu pa i finansijskim troškovima dok pojedine osobe mogu preterano jesti, vežbati ili šta god da rade, Jupiter to uvećava kako dobro tako i manje dobro. Vizije su uključene u sve to pa bi bilo dobro da ih zapišete ako sada niste u stanju da ih sprovedete u delo.

Ovo pomračenje Sunca kod pojedinih osoba može preokrenuti život iz temelja i može se osećati najmanje 4 nedelje do 6 meseci. Bitno je da dobro razmislite šta želite a uz pomoć Jupitera možete uraditi dosta toga i čak prevazići svoje mogućnosti. Vrlo svrsishodno je sada da se konsultujete ili idete na neka predavanja koja vam mogu pomoći za budućnost u osnivanju nekih novih poslova ili radnih grupa.

Za vreme ovog pomračenja uz stelijum planeta i pozitivnom aspektu sa Uranom iz Bika siguran je uspeh šta god započeli da radite, ishod može biti iznenađujuće dobar. Moguće je da se malo i pomeri ishod jer kada je Jarac u pitanju, uvek može malo da se uspori ili zakoči uspeh. Ništa ne brinite, ako se i to desi uspeh je zagarantovan.

Najviše sreće će imati Ovan, Rak, Vaga i Jarac i svi znaci koji imaju neke planete od 0 do 9 stepena bilo kog znaka. Intuicija je dosta naglašena pa se mogu dobijati uvidi, a takođe je dobro raditi meditaciju. Mnoge osobe koje nisu mogle da ostave neki porok sada bi trebalo to da urade i istraju u odluci. Svakako da sada treba imati meru i balans u svemu.

OVAN

Kod vas se dešava u vašem polju karijere pa je dobar momenat za nove planove, ciljeve i generalno karijeru. Radite na disciplini i samopoštovanju. Kako je ovo pomračenje u trigonu sa Uranom iz Bika, a to je vaše drugo polje onda možete da računate da će u narednih šest meseci biti dosta novca.

BIK

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašoj devetoj kući pa se potrudite da pokrenete neku novu filozofiju, duhovnost, nove projekte i sve još što je vezano za deveto polje. Pokreće vas mašta, neka nova učenja, avantura koja vas udaljava od svakodnevnice. Uz pozitivan aspekt sa pomračenjem vi dobijate novo buđenje, intuiciju, prosvetljenje i pravac za neki novi životni put.

BLIZANCI

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem osmom polju što se odnosi na intimu, transformaciju i tuđi novac pa vas tu čeka prijatno iznenađenje. Dobar je period da se pokrene samospoznaja i intimnost. Mnogi Blizanci sada mogu tražiti pomoć, sponzorstvo ili kredit. Kako je pozitivan Uran iz vaše dvaneste kuće, onda vam je naglašen mir i samospoznaja.

RAK

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa što vam može doneti neke nove ugovore, pregovore ili neku iznenadnu sreću u postojećim odnosima. Pojedini Rakovi koji imaju problem u smislu da ih partner ne podržava dovoljno treba da se zapitaju koliko oni u njega ulažu. Moguća je veća zarada novca u ovom periodu.

LAV

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem šestom polju što vam donosi sreću u svakodnevnom životu i zdravlju. Mnogi Lavovi sada razrađuju plan za posao kako će i šta raditi. Uz neke reorganizacije i postavke u poslu možete postići mnogo više nego do sada. Šesto polje je generalno dobro za svaku vrstu analiziranja što će vam sada biti naglašeno. Lavovi koji nisu imali posao sada u ovom periodu vrlo lako mogu da se zaposle.

DEVICA

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem petom polju što vam donosi uživanje i sreću u ljubavi, deci, zabavi i poklonima. Odličan je period da se ispune vaše želje, a pre toga treba da otvorite svoje srce i poželite želje. Mnoge Device bi sada trebalo da se zapitaju da li one žive i rade ono što ih istinski raduje i što vole. Pojedine mogu sa svojim partnerom da planiraju bebu. Svakako je neočekivana sreća uz vas.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt