GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020: Blizanci - ljubav, posao i karijera, zdravlje i astrološke prognoze za svaki mesec

Detaljan godišnji horoskop za Blizance u 2020. godini najavljuje finansijski mirniji period!

Do kraja godine, započećete novi posao ili nove karijerne projekte i osećaćete se dobro u vezi posla koji radite. Možda ste imali sukoba prošle godine sa radnim autoritetom, ali to će se olakšati do kraja 2020. i pretvoriti u dugoročnu saradnju. Donosićete bolje odluke. Radna područja koja bi mogla biti zanimljiva će imati veze sa studijama, putovanjima, računarima, elektronikom, sa područjima znanja i informacija.

U ovoj 2020. godini sve ćete više zauzimati stav nezavisnosti, posebno u ranim mesecima u godini. Veće usluge koje budete pružali drugima sve će više privlačiti veću finansijsku dobit za vas. Do novembra će se dogoditi napredovanje kome ste težili i na kome ste radili te, a vi ne samo da ćete povratiti eventualno nešto izgubljeno, već ćete uživati u povećanoj finansijskoj sigurnosti koja će doći sa novopronađenim produktivnim poslom.

Severni čvor započinje godinu u vašoj trećoj kući i vodi vas napred putem komunikacija i kontakata, kratkih putovanja i interakcija, a zatim prelazi u vašu kuću resursa i finansija. Budućnost dolazi kroz to područje i dalje vam povećava finansijske izglede za narednu godinu.

Ono što želite da se dogodi u budućnosti treba izgraditi sada i ta gradnja biće gotova kroz ustaljene i pomalo tradicionalne rute. Imate intelektualne resurse i sposobnosti koje treba koristiti da bi se poboljšala i osnažila vaša sposobnost i ojačala vaša materijalna dobra. Pripremite se za izgradnju temelja koji će vam pomoći za budućnost.

LJUBAV

Blizancima se ove 2020. godine predviđa da će im romantični život postati intenzivniji. Stvari su vam možda bile dosadna prošle godine, ali ovo je sjajna godina da napokon začinite stvari sa vašim partnerom. Međutim, to ne znači da ćete biti oduševljeni vezom na fizičkom planu.

Trebaće vam ljubav i saosećanje kako biste zaista bili srećni u romantičnoj vezi. Možete se osećati dosadno ponekad, ali to je vaš način da isprobate nešto novo. Pokušajte da izbegavate prepirku oko malih stvari tokom retrogradnog perioda Merkura 2020. godine, a to će biti:

  • 18. februar 2020. (Vodolija) – 9. mart 2020. (Ribe)
  • 19. jun 2020. (Blizanci) – 11. jul 2020. (Rak)
  • 16. oktobar 2020. (Vaga) – 2. novembar 2020. (Škorpija)

Da li će Blizanci stupiti u brak u 2020. godini? To je dobro pitanje! Ne očekujte previše od vašeg partnera i pokušajte da razgovarate o stvarima kada imate problema. Kada su u pitanju prijateljski odnosi, možda ćete biti malo ometani jer ćete verovatno biti više fokusirani na svoj romantični život. Setite se svojih prijatelja ove godine jer sigurno ne želite da ih izgubite u budućnosti. Obavezno često provodite vreme sa njima kako biste održali svoje veze jakima.

2020. će doći do ublažavanja svih promena koje ste videli u odnosima u poslednjih nekoliko godina. Razvodi, razdori u partnerstvima, veliki preokreti u socijalnim vezama su bila tema poslednjih nekoliko godina. Do proleća ćete početi da se razvijate mekše odnose sa prijateljima i onima oko vas.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt