GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020: Bik - ljubav, posao i karijera, zdravlje i astrološke prognoze za svaki mesec

Veliki godišnji horoskop Bikovima najavljuje godinu izgradnje!

Pokušajte da ostavite po strani neke dosadne svakodnevne rutinske aktivnosti i menjajte ih za neke nove i uzbudljive stvari koje će začiniti vašu vezu. Takođe je važno da ojačate svoje veze sa prijateljima i porodicom. Nemojte biti previše impulsivni, budite fini.

Možete sebi pomoći na mnogo jednostavniji način, koji vam neće biti previše naporan. Najmanje stvari mogu napraviti najveće promene u mnogim vezama. Tada se ne morate čuditi ako se Bik venča u 2020. ili ako će Bik u 2020. godini dobiti dete!

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020: Blizanci - ljubav, posao i karijera, zdravlje i astrološke prognoze za svaki mesec

U 2020. godini moguće je da će vaši odnosi preći iz faze sitnog razgovora u mnogo dublju i intenzivniju interakciju. Imaćete dublju i zadovoljniju vezu ove godine, posebno kod onih koji su malo stariji od vas. Imaćete veći osećaj sopstvene vrednosti, samopouzdanja i podrške koji će imati smisla u svim vašim odnosima.

Ako niste pronašli srodnu dušu, možda je ovo prava godina za to! Ali, čuvajte se ljutnje i impulsivnosti u jesen, posebno u oktobru.

ZDRAVLJE

Obavezno donesete prave odluke, čak i ako vam treba vremena da ih donesete. Kao što ćete morati da vredno radite da biste upravljali svojim vremenom i novcem, takođe, upravljanjanje vašim zdravljem ove godine biće takođe važno. Pokušajte da pokrenete neku naviku vežbanja koja će vam postati svakodnevna rutina i pokušajte da imate uravnoteženu ishranu tako da možete ostati što zdraviji.

Ove godine Bikovi će verovatno biti zauzeti i malo zbunjeni šta bi to trebalo učiniti da bi ova godina bila što bolja. Trebalo bi da pokušate da se poboljšate ove godine. Ako ne znate šta treba da radite, pitajte prijatelja kome verujete.

2020. godine će vam biti lakše da razvijete neke korisne rutine povodom vašeg zdravlja. Biće vam lakše od proleća do kraja godine. Ako budete imali predanosti i upornosti, biće vam lakše.

Razvijanje svakodnevnog režima zdravog ponašanja biće moguće i moći ćete da popravite sve ono što ne radi. Održavanje vaše idealne težine biće glavni izazov ove godine za vas, ali imate potrebnu snagu koja će vam pomoći u disciplini koja je potrebna da biste je održali. U 2020. godini biće vam potrebno sve zdravlje i izdrzljivost koju imate jer je ovo godina gde treba da pokupite žetvu koju ste prethodno sejali.

ZAKLJUČAK

Vi ste simpatična i senzualna osoba. Više ste primećeni zbog vaše doslednosti nego vašu blistavosti. Što postajete stariji, reči kojima vas prijatelji opisuju su: stabilan, praktičan, stoji čvrsto na zemlji, dosledan, mada ponekad tvrdoglav i krut, umetnički, senzualan i popustljiv. Vi se mnogo brinete za sigurnost i udobnost. Od rane mladosti vas zanimaju novac, imovina i hrana. To je ono kroz čega se izražavate i pronalazite ispunjenje. Posedovanje novca i lepe imovine su neophodne stvari za vaše samopouzdanje i kreativno samoizražavanje.

Vaša sudbina je da se bavite stvarima fizičke prirode, nekretninama, poljoprivredom, hranom, umetnosti i zanatstvom. Smisao vašeg života je da steknete finansijsku i emotivnost sigurnost. Volite da posedujete stvari. Reč koju puno koristite je 'moje, moja'. Volite da vam bude udobno i da se okružite dobrim životnim stvarima. Da, istina je, vi ste materijalista. To se pokazuje kroz vaše stvari, odeću ...

Ono što posedujete je pokazatelj vaše ličnosti i odražava vaš ukus i stil. Morate naučiti da razvijate svoj sopstveni sistem vrednosti i koristite ga. Birajte ono što volite da jedete ili kupujete i naučiti kad je dovoljno. Ako vam je automobil ili dom malo skromniji, vi znate se osećati posramljenim. Kad se osećate nesigurno, postajete posesivni i ljubomorni. Onda jedete mnogo slatkoga. Dobri ste u kuvanju i umetnosti. Zato iskoristite ovo, jer može da vam pomogne u zarađivanju za život.

Zvezde vam ove 2020. godine predviđaju da ćete morati posebno da se ponašate profesionalno ako želite da uspete. Bićete dosta zauzeti i ovo je sjajno ako imate svoje preduzeće, ali to može biti i stresno za vas. Bilo bi idealno da imate posao u kojem morate kreativno da razmišljate, a ima mesta za kreativno razmišljanje u skoro svakom poslu.

Zato pokušajte da otkrijete gde možete da koristite svoje kreativno razmišljanje na poslu, biće vam od pomoći. U 2020. godini vaši prijatelji i porodica biće uvek tu da vam pomognu. Budite zauzeti dok ste na poslu, ali opustite se kad dođete kući. Provedite svoje vreme radeći stvari koje volite i imaćete prelepu godinu!

Za Bikove ova 2020. godina biće savršena godina za ljubav, dom i porodicu. Jupiter će u kombinaciji s Plutonom doneti značajne dobitke. Ovi dobici se mogu odnositi na poklone, novac, nasledstvo ili sveobuhvatniju perspektivu o razlozima koji su vas omeli u 2019. godini, Jupiterovim prolaskom kroz znak Škorpiona.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt