GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU POČINJE OGROMNOM PROMENOM: evo šta će nam doneti velika konjukcija Saturna i Plutona

Ne odupirite se promeni. Ona će se dogoditi bez obzira na to želite li to ili ne. 2020. biće godina velikih promena. Budite spremni.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU POČINJE OGROMNOM PROMENOM: evo šta će nam doneti velika konjukcija Saturna i Plutona Foto: Shutterstock

Sledeće godine očekuje nas jedno veliko planetarno poravnanje i to će biti jedinstveno – nešto što će uticati na nas sa svih strana. Postoji razlog zašto se ta konjunkcija naziva Velika konjukcija. 2020. biće godina velikih promena. Budite spremni.

Astrologija nam otkriva kako planete utiču na nas na Zemlji. Ne uključuje uvek samo ljudske živote, već sve što se događa oko nas, uključujući okolinu, politiku, društvene uslove i životne cikluse.

Ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. Saturn i Pluton će biti u konjukciji na 22 stepena znaka Jarca. To je poseban planetarni ples – ples na melodiju koja donosi promene u našim životima.

Saturn je vezan za zakon i uspostavljanje reda. Kada se približi Plutonu, donosi promene u našim društveno-političkim sistemima. Proizilazi da je vreme za revolucije – promene.

Prema Morisu Fernandezu, ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. On varira zbog vrlo eliptičnog oblika Plutonove orbite. To dovodi do raspodele moći na takav način da se naši procesi donošenja odluka menjaju.

Možemo prosuđivati ​​stvari gledajući veću sliku. Mi ne moramo biti zaglavljeni u petlji donošenja odluka vezanih za nas same. Možemo razumeti kako naše odluke mogu imati značajan uticaj na širi svet.

Na duhovnom kraju, ciklus je vezan za odlučivanje kako najbolje iskoristiti naše resurse. To je test moralnosti – test kako možemo koristiti moć na specifičan način. Upravljanje duhovnom stranom bitno je za to vreme.

Kako će Saturn i Pluton uticati na nas?

Pogledajmo sada istoriju i izvucimo lekcije. Gledajući unatrag konjunkcija se dogodila u oktobru 1914. godine, u vreme Prvog svetskog rata – to je bio trenutak u kojem je došlo do promene vlasti. Nestali su Otomansko carstvo, Austrougarsko carstvo i ruska monarhija.

Od 1921. do 1923. Saturn je činio kvadrat s Plutonom – doneo je totalitarizam i fašizam u Europi. Godine 1939.-1941., za vreme kvadrata Saturna i Plutona, izbio je Drugi svetski rat.

Godine 1947. došlo je do konjukcije Saturna i Plutona, a Pakistan i Indija su stekli nezavisnost. Dinamika moći se menja.

1982. godinu obeležio je ciklus koji je doneo veliku depresiju i rezultirao najvišom stopom nezaposlenosti u SAD-u. Hladni rat je takođe eskalirao. U januaru 1983. vulkan Kilauea eruptirao je i je uvek je aktivan.

Idemo sada u budućnost.

12. januara 2020. Saturn će biti u konjukciji s Plutonom na 22 stepena znaka Jarca. To će prouzrokovati promenu dinamike moći koja će se osećati još dve godine. Već i ove godine ćete to moći da osetite.

Doći će i do nekih promena u geopolitičkom scenariju oko nas. Osim toga, okolina je glavni aspekt u našem životu. Angularni aspekti kroz koje će Pluton i Saturn prolaziti označavaju fokus na uticaje na životnu okolinu – treba potražiti vulkan ili potres.

Kasnije, Mars u Ovnu će biti retrogradan i činiće kvadrat konjukciji Saturna i Plutona. Politički konflikti će se pojačati. Od pojedinačnih pobunjenika može doći do kolektivnih pobuna na globalnom nivou. 

Postoji razlog zašto se konjunkcija naziva Velika konjukcija.

Ne odupirite se promeni. Ona će se dogoditi bez obzira na to želite li to ili ne. 2020. biće godina velikih promena. Budite spremni.

Izvor: Atma.hr
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt