MALI GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV 2020: slobodni Blizanci imaju šansu za ljubav života, proširenje porodice za zauzete Lavove

Ljubavni godišnji horoskop za 2020. godinu najavljuje šansu za ljubav života za nekoliko horoskopskih znakova!

Lav

Pravi "kralj" ljubavnih veza u narednoj godini biće Lav. Ova godina će biti obeležena zanimljivim, senzualnim poznanstvima koja će predstavnicima ovog znaka dati dodatnu energiju.

Brzo ćete se zaljubljivati, ali i odljubljivati, sve do druge polovine godine kada ćete sresti osobu koja će vas očarati i sa kojom ćete poželeti da osnujete porodicu.

Zauzete Lavove očekuje proširenje porodice.

Devica

Devica će se odupirati ljubavi i na sve načine pokušavati da pobegnu od nje, ali budite svesni činjenice da će 2020. da promeni mnogo toga. To će biti period borbe sa samim sobom, ali će na kraju ljubav pobediti. Posebna osoba će ušetati vaš život.

Pod uticajem Saturna, zauzete Device će se suočiti sa sukobima sa partnerom. Važno je da u takvim situacijama ostanete mirni kako ne biste vezu doveli do kraja.

Vaga

Već na početku godine Vagama će se desiti velike promene na bolje na ljubavnom planu, ruže će vam cvetati, pa ćete imati više energije i volje, što će se pozitivno odraziti i na ostale aspekte života.

Zauzetim Vagama sledi period u kome će sve biti mirno i bez nekih velikih pomaka. Potrudite se da začinite odnos sa partnerom, romantičnim putovanjem ili nekim lepim gestom, jer vas u suprotnom očekuje period svađa.

Škorpija

2020. godina biće obeležena lepim emotivnim trenucima, ali i brodolomima. Iako će biti kratkotrajne, ostaviće veliki trag na Škorpijama. Ove godine ćete zaista naučiti da volite i konačno ćete odrediti kriterijume koje tražite kod partnera.

Ova godina vam donosi prvau ljubav koju ste tako dugo čekali.

Zauzete Škorpije će se naći na raskršću u svojim vezama. Vreme je da donesete važne odluke. Ova godina je prelomna. Postoji mogućnost za krah veze.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt