MALI GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV 2020: slobodni Blizanci imaju šansu za ljubav života, proširenje porodice za zauzete Lavove

Ljubavni godišnji horoskop za 2020. godinu najavljuje šansu za ljubav života za nekoliko horoskopskih znakova!

MALI GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV 2020: slobodni Blizanci imaju šansu za ljubav života, proširenje porodice za zauzete Lavove

Godišnji ljubavni horoskop za 2020. godinu zapamtićemo po velikim promenama i u pozitivnom, ali i u negativnom smilsu, ali jedno je sigurno, na polju ljubavi će biti turbulentno, piše Stil.

2020. godina će biti pod uticajem dve planete: Saturna koji je planeta discipline, realnosti i mukotrpnog rada i Jupitera koji je planeta blagostanja i sreće. Evo kako će sve to uticati na ljubavni život svakog znaka pojedinačno.

Ovan

Ova godina će Ovnovima doneti važne zadatke i previše obaveza na koje će morati da koncentriše, pa vremena za ljubav neće mnogo ostati. Međutim, to nije ni malo loše za vas, jer vam je preko potreban period samoće u kome ćete shvatiti šta zapravo želite. Kraj godine donosi mogućnost za poznanstvo sa osobom koja će vas zaintrigirati i sa kojom ćete uploviti u emotivnu vezu koja obećava.

Ovnovi koji su zauzeti ili u braku bi trebali da vode računa kome iznose detalje iz svog emotivnog života, jer bi te reči mogle da se iskoriste na loš način. Garancija za srećan porodični život je da ne delite svoje probleme sa drugim ljudima.

Bik

Nekoliko osoba će pokušati da osvoji vaše srce, pa ćete se naći pred teškim izborom. Astrolozi savetuju da do sredine septembra ne donosite važne odluke kada je ljubav u pitanju, jer bi mogle da budu potpuno pogrešne. Dobro razmislite pre nego što uplovite u ozbiljnu vezu.

Zauzeti Bikovi bi trebalo da povedu računa o odnosu sa voljenom osobom. Pred vama je period pun izazova koji će na test staviti vašu vezu. Neko iz okoline će pokušati da naruši vašu sreću, pa zato budite obazrivi.

Blizanci

2020. godine će bit pravi test za neozbiljne Blizance. Na proleće će im biti postavljen utimatum od strane voljene osobe. Vreme je da se odlučite da li želite da napravite sledeći korak i započnete stvaranje porodice ili da nastavite dalje sami. Vreme je da izaberete ono što vas usrećuje.

Slobodni Blizanci će upoznati osobu koja im na prvi pogled neće dopasti, ali će vremenom postajati sve prisniji. To poznanstvo bi moglo da izrodi veliku ljubav.

Rak

Biće ovo uspešna godina za predstavnike ovog znaka. Ovaj period će vas naterati da naporno radite i bavite se sopstvenim razvojem. Srodnu dušu ćete upoznati u poslovnom okruženju, u trenutku u kome se najmanje budete nadali. Obratite pažnju, možda je vaša sudbina već tu negde, u vašoj blizini.

Zauzeti Rakovi će proći kroz težak period. Postoji mogućnost da vas voljena osoba izda i razočara.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt