LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN 2019: trnovit put za Rakove, Ribe će okončati dileme!

Uzbudljive astrološke prognoze za ljubavne doživljaje u jesen 2019. godine!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN 2019: trnovit put za Rakove, Ribe će okončati dileme! Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop za jesen 2019. godine!

Najvažniji aspekti u septembru 2019. godini biće pun Mesec u Ribama, ulazak Merkura i Venere u znak Vage, a Saturn kreće direktnim hodom. Početak jeseni označiće ulazak Sunca u znak Vage, u koji će nešto kasnije biti i mlad Mesec.

U oktobru nas očekuju direktan hod Plutona, ulazak Merkura i Venere u Škorpiji, kao i pun Mesec u Ovnu.

Na kraju oktobra, čeka nas ulazak Sunca i mladog Meseca u Škorpiju.

OVAN

Na jesen oni koji su još uvek sami tražiće ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imaće dosta teškoća sa pronalaskom partnera. Oni zauzeti, trudiće se da poprave svoj emotivni život.

BIK

Tokom jeseni puno Bikova snosiće posledice letnjih avantura, pokušavaće na sve načine da to ostane samo na tome. Neki će i uspeti, dok će drugi letnju avanturu pretvoriti u ozbiljan odnos.

BLIZANCI

Tokom jeseni većina Blizanaca biće spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni i na takve korake.

RAK

U jesen prilično trnovit put za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Odnos sa partnerom je na velikom testu, biće potrebno puno obostranih kompromisa, a nekako ćete i vi i druga strana često biti tvrdoglavi i teraćete inat.

Slobodnima situacija u potpunosti ide na ruku. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu, vi ste voljni da uživate, istražujete, da se provodite kao nikada do sada.

LAV

Dolaskom jeseni sledi još jedna "doza" pomračenja koja se vezuje za vaše polje ličnosti i polje emotivnih i bračnih partnerstava. Ovo je poslednji period kada se morate istinski boriti za svoje ljubavne priče.

Slobodni Lavovi i u ovom periodu su u svom standardnom raspoloženju, uživanje i sloboda.

DEVICA

Za vreme jeseni, ako su neke od emotivnih veza prekinute u prvoj polovini godine, u ovom delu može doći do obnove odnosa. Kod nekih Devica u braku doći će do prekida tajnih ljubavi.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt