HOROSKOP ZA VIKEND DO 3. AVGUSTA 2020. NAJAVLJUJE MUKE ZA BUDUĆNOST: najteži dan za zdravlje, evo kad morate da pazite!

HOROSKOP ZA VIKEND DO 3. AVGUSTA 2020. NAJAVLJUJE MUKE ZA BUDUĆNOST: najteži dan za zdravlje, evo kad morate da pazite! Foto: Shutterstock

Horoskop - od 2. avgusta Sunce i Uran su u napetom aspektu: posebno obratite pažnju na polje zdravlja

Sunce i Uran u nedelju donose nepredvidive događaje i nagle promene! Evo kada posebno treba da budete oprezni...

U susret napetom susretu dve planete koje su potpuno razlličite po svojim energijama i koje često donose nagle i neočekivane događaje, kako na ličnom tako i na globalnom nivou, treba se pozabaviti jednom važnom oblašću našeg života – našim zdravljem.

U narednim danima su mogući neočekivane promene na tom planu, a kako aspekt Sunca i Urana 2. avgusta utiče na naše zdravlje, i kako inače astrologija tumači polje zdravlja, u nastavku vam otkriva profesionalni astrolog Nataša Panić.

Sunce i Uran u nedelju 2. avgusta biće u napetom aspektu, te ovaj aspekt, naročito ko ga ima postavljenog u natalnoj karti, može da donese nagle i nepredvidive događaje u život (nesrećne slučajeve).

kako je Sunce primarno nosilac života i vitalnosti, a Uran planeta koja donosi bunt i anarhiju, kida lance sa puno gneva prema svemu što je lažno, a vezujemo ga za revoluciju, na fizičkom nivou ovaj aspekt vezujemo za srčane udare (moždane udare, epileptične napade i sve ostale neurološke napade, kao i infarkt oka) ali u ekstremnim slučajevima.

U nedelju Sunce će biti u svom znaku, što znači mnogo jače i bolje postavljen nego Uran, pa i sve unutrašnje i spoljašnje događaje koje Uran hoće da pretvori u revoluciju iz njegove osnovne potrebe da bude slobodan i nezavisan, biće osujećeno i neće uspeti zbog jačine Sunca.

Možda će ovo na ličnom planu doneti samo neke zdravstvene opomene, te obratite pažnju za ovaj vikend šta vam telo govori i da li traži odmor...

A evo i kako astrologija tumači polje zdravlja i na koji način nam može pomoći kroz analizu natalne karte da osvestite svoje izazove i odakle oni dolaze po pitanju zdravlja.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt