DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUL 2020: mračna energija pritiska, 3 znaka dobijaju pozitivne signale

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUL 2020: mračna energija pritiska, 3 znaka dobijaju pozitivne signale Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Sunce opozicija Pluton, što nas vuče ka nerazrešenim pitanjima, duboko zakopanim emocijama, mračnim tajnama koje žele da izbiju na površinu. 

Mesec pravi sekstil sa Neptunom, trigon sa Jupiterom, sekstil sa Suncem i trigon sa Plutonom. Sunce pravi opoziciju sa Plutonom.

Nailazićete na prepreke i smetnje u realizaciji svojih ideja. Dešavaće vam se neočekivane i pomalo neprijatne situacija na poslu ali i u odnosima.

Osećaćete se emocionalno uznemireno, napeto, što će vas činiti sklonim ishitrenim reakcijama. U odnosima sa osobama koje su na višem položaju od vas, od autoriteta, kao i osobama koje su povezane sa sumnjivim aktivnostima i potencijalno opasne, možete imati nesuglasica, neslaganja i osećati se pod pritiskom sa njihove strane.

To će vas još više činiti uznenirenim i sklonim da ulazite u otvorene sukobe. Najviše će vas opterećivati nešto što ste u sebi potisnuli, a što će početi da vas iz podsvesnog dela ličnosti destabilizuje.

U odnosima sa drugima budite otvoreni na kompromisna rešenja, kako biste ublažili tenzije. Povremeno ćete se osećati nesigurno i neodlučno, piše astrolog Igor Pavluković.

Pošto je Merkur krenuo direktno, sada je ipak mnogo lakše sa nekim pregovorima, razgovorima, razmišljanjima i planiranjima, piše astrolog Željka Knežević.

Mesec je u sekstilu sa Neptunom što je dobro za intuiciju, kreativnost pa možete da se oslonite kakve vam signale šalje vaš unutrašnji instinkt.

Odličan trigon Meseca i Jupitera gde nam daje optimizam širi se pozitiva posebno u rešavanju finansijskih poteškoća dok sekstil Meseca sa Suncem može da vam pomogne u skladu kada je posao u pitanju pa čak i da se nametnete kao osoba koja je puna poverenja i kao autoritet.

Zatim Mesec pravi trigon sa Plutonom što nam daje mogućnost da se prilagodimo i transformišemo neke stvari u hodu.

Ipak, težak aspekt - opozicija Sunca sa Plutonom - upozorava da izbegavamo sve što bi nas dovelo u situaciju da odgovaramo pred zakonom. Sada je bitno da se poštuju pravila i propisi. Budite pažljivi i sa partnerom ili nekim tajnama koje su negde duboko u vama i pokušajte da poštujete kompromis.

Blizanci mogu danas uživati u zanimljivom susretu. Neće vam odmah biti jasno da je "to" - "to!", ali pokažite strpljenje i pružite novu šansu ljubavi.

Rak doživljava dubinsku promenu, vrlo intenzivnu - onu koja se ne događa često. Možda niste očekivali da nađete inspiraciju u osobi koja postaje vaš uzor, ali sve dok vas ispunjava ta nova bliskost, vredi da ulažete energiju u nju.

Jarac danas prima strasnu, romantičnu poruku koju možda neće odmah razumeti.

Rođeni u ovom znaku osećaju zbunjenost već neko vreme, ali izlazak iz konfuzije će istovremeno pokazati i koliko mogu da promene i poboljšaju svoj život.

OSOBINE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt