HOROSKOP ZA VIKEND DO 29. JUNA 2020: evo kog dana će nam biti potreban DUBOK odmor

HOROSKOP ZA VIKEND DO 29. JUNA 2020: evo kog dana će nam biti potreban DUBOK odmor

Horoskop za vikend obeležiće ulazak Marsa u znak Ovna 28. juna 2020. godine!

Mesec će prolaziti kroz znak Device u petak, 26. juna 2020. godine.

Kako će napraviti trigon sa Uranom za nas će biti važno da se oslobodimo bilo kog mentalnog impulsa, u cilju da pratimo svoj osećaj i intuiciju, budući da Mesec u Devici ima tendenciju da preispituje i analizira osećanja.

Može biti prisutna povećana potreba za radom, sređivanjem doma ili radnog prostora.

Drugima se lako mogu pronalaziti mane, te odatle i potreba da se nešto “popravi” ili “ispravi”.

Zato, pustite da se slegne atmosfera, i iskoristite prolazak Meseca kroz znak Device kako biste uradili nešto korisno i važno za sebe. 

U subotu, 27. juna 2020. godine, Mesec ulazi u znak Vage. 

Bićemo usmereni na odnose i javnost, tako da veče možete iskoristiti da uživate u društvu voljene osobe. Oni koji su slobodni, mogu poželeti da se zbliže sa nekim ili upoznaju neku novu osobu.

U svemu što budemo radili, težićemo da ostavimo estetski pečat, lep utisak, ali i da probudimo nežnost.

Nedelja, 28. jun 2020. godine je dan u kojem će Mars ući u znak Ovna.

Boraviće u ovom znaku sve do 7. januara 2021. godine usled retrogradnog kretanja.

Mars u Ovnu nosi izuzetnu snagu i vitalnost što će nam omogućiti da budemo veoma produktivni.

Budi se volja za životom i jasnije vidimo svoje ciljeve. U svakoj novoj akciji pronalazimo ličnu satisfakciju jer ovde je energija usmerena ka svemu što je novo, što nas pokreće i motiviše da instantno delujemo.

Iako sa lakoćom preuzimamo inicijativu, izazov može nastati usled impulsivnog delovanja i preteranih reakcija, te će stoga najvažnije biti da negujemo strpljenje. Postajemo direktni u svojim namerama jer je ovde naglašena svest o ličnim potrebama.

Borbeni duh je prisutan tako da ćemo poželeti da se istaknemo u svemu što budemo radili. Sa Marsom u Ovnu polako se vraća udobnost u telu kao i vitalnost. Istog dana, Mars će napraviti i sekstil sa Saturnom.

Ovo je aspekt koji nam daje mogućnost konkretnih postignuća ukoliko smo spremni da radimo sa puno strpljenja i na taj način spojimo velike suprotnosti.

Iako može postojati potreba da napravimo temeljne promene zarad nekog višeg cilja, potrebno je da predamo svoju volju i kontrolu i dozvolimo sebi da sledimo “tok”.

Mars u sekstilu sa Saturnom daje nam mogućnost da napravimo novi scenario, ukoliko uspemo da ovladamo ovako velikom energijom. Budući da Mars predstavlja uzrok bilo kog delovanja, a Saturn posledicu, trebalo bi ispitati motiv i kvalitet akcije koju želimo da sprovedemo.

Upravo zbog toga, ovo je dan u kojem će našem telu biti potreban dubok odmor, jer samo iz stanja mira možemo oslušnuti istinske potrebe, a odatle i dobiti poverenje da za sve postoji pravo vreme.

„Strpljenje je moć. Strpljenje nije odsustvo akcije. Čeka pravi trenutak da deluje, za prave principe i na pravi način.“

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija / Milica Mikać
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt