NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 18. DO 24. MAJA 2020: dani flerta i jakih erotskih energija

ČETVRTAK 21.05.

Ovo je dan Jupitera pa ako imate neke manje srećne okolnosti on vam može ipak dati tračak svetlosti u mraku.

Venera pravi kvadrat sa Neptunom pa nam ovaj aspekt može doneti konfuziju, veštački stvoren raj sa "šarenim naočarima".

Mnoge osobe mogu osećati da im voljene osobe nešto kriju ili rade iza leđa pa i vi sami možete flertovati i nešto tajiti. Može doći do zahlađenja ili čak i raskida pa zato dobro pazite i ne ulazite u tajne odnose ili avanture.

Kada je Neptun umešan, on zaista donese probleme i zamuti vodu da tek kada se stiša vidi šta se uradilo.

Možda Mesec u sekstilu sa Neptunom vam da uvid da intuitivno sagledate da grešite i ponekom pomogne da smiri situaciju kod partnera i zbog nekih tajni koje su bile skrivene od partnera.

PETAK 22.05

Ovo je dan Venere pa kako je ona retrogradna u Blizancima onda nam daje flert, površne odnose, slatkorečivost, šarm i vraćanje nekih prošlih partnera ili u aspektu sa Neptunom ulazak u nedozvoljene veze.

Odličan aspekt Meseca sa Plutonom i Jupiterom pa sve što ste planirali za finansije ulaganja i biznis možete sada sa vašim sposobnostima doći do većih finansiski dobitaka.

Merkur će praviti konjukciju sa retrogradnom Venerom pa ako ste predhodnog dana imali konflikte sa partnerom sada možete otvoreno popričati šta se dešava i šta je bilo mada je Venera retro pa je teško da se iznese iskreno i da istinu priznate.

Svakako sa voljenima sa kojima ste imali konflikte sada je mogućnost da se kroz komunikaciju iznađe neki kompromis.

U nastavku dana Sunce će praviti trigon sa Saturnom što je svima dobro da planiraju nešto ozbiljno na duži vremenski rok pa iskoristite to i detaljno razradite plan.

Posle Mesec ulazi u Blizance i pravi konjukciju sa Suncem pa je Mlad Mesec koji pravi trigon sa Saturnom gde daje ozbiljnost, promišljenost i trezvenost.

Zatim jedan loš aspekt Merkura i Neptuna gde treba da pazite šta pričate kakve priče stižu do vas i mnoge manipulacije mogu sada da se dešavaju pa je najbolje da ne radite nešto što ne volite da se vama radi niti ne shvatajte neke misteriozne i zakomplikovane priče.

SUBOTA 23.05.

Ovo je dan Saturna što nam daje jednu ozbiljnost, odgovornost i pouku da treba učiti iz grešaka. Mesec iz Blizanaca je u kvadratu sa Marsom što je dosta ishitren i brzoplet aspekt. Sa ovim aspektom treba dobro paziti u saobraćaju.

Subota je težak dan sam po sebi pa treba paziti da ne ulazite u svađe i konflikte.

Mars je u sekstilu sa Uranom što je dosta brza akcija, stvaralačka energija i fizička snaga.

Snažni seksualni porivi se izražavaju snažno inpulsivno i romantično u isto vreme.

Tokom ovog aspekta je dosta pozitivan stav prema životu pa mnoge stvari možete da postignete na brzinu. Energiju ovog aspekta možete lepo iskoristiti.

NEDELJA 24.05

Ovo je dan Sunca a kako je ono u Blizancima što budi pričljivost, senzitivnost, osećajnost. Treba u sebi negovati istrajnost i postojanost.

Mesec će praviti nakonjukciju sa Venerom što je dobar aspekt da se nešto iz predhodnih odnosa popravi i dovede u harmoniju. Sa ovim aspektom je lepo ako ste slobodni da upoznate osobu sa kojom bi ušli u emotivnu vezu ali Mesec će praviti kvadrat sa Neptunom po je moguće da osetite umor i dezorijentisanost.

Sa ovim aspektom treba izbegavati razne opijate, alkohol, lekove bez konsultacije sa lekarom. Samo se dobro odmorite.

U nastavku dana Mesec će biti u konjukciji sa Merkurom što će nam dati da se malo presaberemo i da se bavimo našim mislima i osećanjima privatnim stvarima, porodicom ili neke nove aktivnosti.

Astrolog: Željka Knežević
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt