DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART 2020: Bik treba da se primiri, Vagi se smeši avantura

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART 2020: Bik treba da se primiri, Vagi se smeši avantura Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO

Budite budni i koncentrisani, ne dozvolite da vam promaknu dobre vesti i prilika koja vam može doneti prosperitet ili bolje uslove na poslu. Čeka vas generalno srećan dan.

LJUBAV

Na ljubavnom planu takođe lep dan na pomolu. Budite otvoreni i spremni da dan provedete u harmoniji i lepim trenucima sa voljenom odobom.

ZDRAVLJE

Neophodno je da promenite ishranu i bazirate je na svežem zelenišu i prirodnoj hrani. Izbegavajte šećere i preteran unos ugljenih hidrata.

BIK

POSAO

Na polu vas čeka jedan od onih dana kada je najpametnije primiriti se, raditi svoj posao i uzdržati se od krupnih rizika ili nepromišljenih odluka. Moguće je da neće doći do realizacije nekih planova.

LJUBAV

Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu uživati u flertu jer to prija izraženom nercizmu bikova, ali konkretna akcija će izostati.

ZDRAVLJE

Respiratorni ili problemi vezani za srce.

BLIZANCI

POSAO

Moguće je da ćete u narednom periodu biti u prilici da ubirate plodove svog rada i zasluženo uživate u zadovoljstvu koje donosi uspeh. Takođe, finansijska situacija postaje stabilnija.

LJUBAV

U ljubavi, kao i u partiji šaha neke poteze je neophodno povući u pravom trenutku. Pa tako i sa vama, ukoliko imate simpatiju ili već neko vreme skupljate hrabrost da svoje emovije iskažete, ovo je pravi trenutak za to…

ZDRAVLJE

RAK

POSAO

Loša komunikacija i nedostatak strpljenja prema kolegama će dovesti do nesporazuma ili manjih nesuglasica, koje vam mogu pokvariti dan. Ipak, setite se one mudre izreke “pametniji popušta” i smireno radite svoj posao.

LJUBAV

Moguće je da će se “kockice presložiti” i da će doći do nekih promena u odnosima sa voljenom osobom koje i niste baš očekivali. Pokušajte da zrelo prihvatite bilo šta što vam sudbina može servirati i nemojte se uzbuđivati oko sitnica.

ZDRAVLJE

Zdravlje je na zadovoljavajućem nivou, trebalo bi da se dobro osećate.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt