DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2019: Blizanci magnetski privlačni, Vaga kreće u bitku

Dnevni horoskop obeležiće ulazak Merkura u znak Strelca.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2019: Blizanci magnetski privlačni, Vaga kreće u bitku Foto: Shutterstock

OVAN

Svi vaši kreativni napori će biti korisni, a lični magnetizam danas izuzetno jak, dragi Ovnovi, posebno tamo gde ste spremni da napustite stare i prihvatite nove ideje i mogućnosti.

Planeta komunikacije, Merkur, počinje svoj tranzit kroz vašu solarnu devetu kuću u kojoj će boraviti do 29. decembra.

On naročito podržava komunikaciju i ovo će biti divan tranzit, donosi vam nadahnuće, entuzijazam i povećanu veru. Ovaj ciklus će probuditi vašu radoznalost, on  podstiče vašu želju za učenjem novih stvari. Imate potrebu za širenjem znanja. Neki događaji će doneti raščišćavanje situacije, prosto će vas osloboditi.

Dobar je dan za objavljivanje, stizanje do šire publike i promotivne aktivnosti, a nova gledišta i perspektive vas nose na najuzbudljiviji način. Danas su sve interakcije kreativne.

Kiron u vašem znaku traži da budete istinski verni sebi, a Merkur, planeta komunikacije, vam danas pomaže u ovom procesu. Ovaj aspekt vam može pružiti fantastičnu priliku za autentično izražavanje i povezivanje sa drugima, pre svega kroz partnerstvo, pregovore, uverenja, obrazovanje i deljenje ideja.

Odličan je trenutak da razmislite o načinu na koji možete poboljšati svoj život u oblastima u kojima se osećate nesigurno ili ugroženo, jer sada sve njih vidite jasnije.

BIK

Merkur se danas kreće u vaš polje intimnosti, dragi Bikovi, i sve do 29. decembra, možda ćete češće čitati između redova.

Unosite više logike i objektivnosti u osetljive teme.

Pravo je vreme da shvatite neke svoje navike, sklonosti i reakcije "želuca". Sad je dobar period da formulišete svoje životne strategije, neka tajna koja vas je mučila sad se može razrešiti.

Niste naročito zainteresovani za obično ćaskanje, mnogo vas više vas zanimaju intimna i duboka pitanja.

Danas ćete razviti neke dobre ideje, ali vas posebno zanimaju skrivene ili tajne informacije. Ulazak u dubinu vuče vas i narednih nedelja, možda treba paziti da ne preterate.

U stanju ste čak i da se suočite sa svojim strahovima, verovatno kao rezultat rada na sebi ili kroz neki razgovor. Jednostavno, lakše vam je da izađete na kraj sa svojim ličnim "demonima", a neki razgovor će otvoriti skrivene emocije.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt