DNEVNI HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR 2019: Rak uživa u moćnoj romansi, Lavovima sve ide od ruke

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR 2019: Rak uživa u moćnoj romansi, Lavovima sve ide od ruke Foto: Shutterstock

OVAN

Mesec kreće u vaš polje privatnosti, dragi Ovnovi, podstičući svojevrsni predah na emocionalnom nivou.

Vreme je da posvetite više vremena sebi ili odmoru. Uprkos tome, današnji aspekt Venera-Mars je prijatno stimulativan. Vas motiviše konkurencija, kad je zdrava i poštena.

Možda ćete se osećati kao da okrećete novi list, a posebno je to moguće u okviru karijere,  dugoročnih ciljeva ili važnih životnih pitanja. Ova tema treba da se razvija dalje kako mesec odmiče.

Veoma ste prijatni danas, ali i veoma čvrsti. Ponudićete opomoć samo ako vam daju praktične zadatke, a odgovorićete kreativno.

Danas imate šanse da oktrijete nešto veoma važno. Na korak ste od trijumfa, velikog postignuća. To može biti i neka važna podrška koju ste dugo čekali.

BIK

Danas ste veoma motivisani, stimulisani, dragi Bikovi, prija vam aspekt Venera-Mars. Neki kvalitetni razgovori, dobra razmena ideja, sve vas to raduje.

Osećate nadahnuće u brojnim komunikacijama, uspostavljate dobre veze. Partneri imaju tendenciju da vas podržavaju, zaintrigirani su, podržavaju vaše stanovište. I vi ste spremniji nego ikad na neke lične i kreativne rizike.

Dobar je trenutak i za saradnju i za konkurenciju, i jedno i drugo budi najbolje u vama.

Posebna osoba u vašem životu može vam pomoći da porbudite entuzijazam i izgradite samopouzdanje. Želite da se osećate vitalnije, pa će vam koristiti dobro društvo uz koje ćete i vi lakše ostvariti svoje ciljeve.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt