DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 20109: Vaga nalazi sigurnu luku, Strelac uživa u zaradi

Dnevni horoskop najavljuje pozitivnu, praktičnu i zrelu energiju!

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 20109: Vaga nalazi sigurnu luku, Strelac uživa u zaradi Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće ulazak Jupitera u znak Jarca!

OVAN

Jupiter danas počinje svoj tranzit kroz polje vaše karijere i reputacije, dragi Ovnovi, gde će vam donositi koristi duže od godinu dana.

Ovaj tranzit pojačava vaše profesionalno samopouzdanje, kao i sve sposobnosti upravljanja, vođenja, menadžmenta. Poboljšava vam se status, dobijate priznanja, a za neke od vas stiže i  napredovanje ili nova prilika za posao.

Ovo je vreme za velike završetke - kao što je diploma ili nagrada ili veliko finale nekog dugoročnog projekta. Ljudi na važnim pozicijama videće vaš potencijal bolje nego ikad ranije. U narednom periodu vidljiviji ste i raspoloženiji.

Vreme je da se samopouzdano osmehnete, jer Jupiter je na vrhu vaše karte.  Saturn već nekoliko godina donosi tešku energiju ovom polju.

I on će ostati tu još  neko vreme, ali Jupiter je taj poboljšava vaše uživanje, motivaciju i raspoloženje!

Danas dolaze i nove informacije koje će dodatno rasvetliti neku konfuziju. Vreme je da budete iskreni sami prema sebi.

BIK

Jupiter danas kreće u harmoniju sa vašim znakom, dragi Bikovi, i ispunjavaće vas samopouzdanjem i optimizmom više od godinu dana.

Ovaj tranzit vam pomaže da se izdignete iznad sitnih problema i neprijatnosti dok se prilagođavate široj slici i stičete važnu perspektivu. Jupiter vas izvlači iz refleksivne, introspektivne faze i uvodi u ciklus aktivnosti, izlazaka, veće lagodnosti.

Do 19. decembra 2020. godine biće mnogo mogućnosti za učenje, objavljivanje, komunikaciju, promociju i putovanje. Međukulturne veze mogu vam doneti veliku vrednost i korist.

Očekujte mnoge lepe doživljaje, one koji menjaju život i šire vidike. Težite ka onome što vam donosi veće znanje i bolje razumevanje sveta oko vas.

Budući da vam Saturn već nekoliko godina donosi prilično tešku energiju po tim pitanjima i trajaće još neko vreme, ovaj Jupiterov tranzit dolazi u pravi čas. Dok Jupiter osvetljava stvari, on vam takođe pokazuje gde biste mogli da steknete prednost ili i kako da u svojim dužnostima nađete i ono najlepše!

Danas je dobar dan za istraživanje i analize. Informacije koje sada dolaze pružaju vam neverovatan uvid u neku osobu ili projekat.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt