DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2019: Strelac blista pod svetlom Sunca, počinje srećno doba za Lava

Dnevni horoskop najavljuje početak vladavine Strelca!

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. NOVEMBAR 2019: Strelac blista pod svetlom Sunca, počinje srećno doba za Lava Foto: Shutterstock

OVAN

Sunce danas počinje svoj tranzit vašeg sektora avantura i duha, gde će ostati do 21. decembra, dragi Ovnovi.

Želja za nečim što je više od uobičajene rutine postavlja i traženje doživljaja izvan uobičajenog, sada je nešto što ispunjava vaš život. Ovo je dobar ciklus u kojem treba učiti, proširiti svoje domete, osetiti nove ideje i moguće ciljeve, promovisati, objavljivati ili putovati. Ovaj ciklus dovodi u prvi plan vaše potrebe za životnim iskustvom, učenjem i uzbuđenjem.

Otkrivate nove aktivnosti, teme i ideje i mogli bi dovesti do nekog novog posla ili veze.

Jača je želja da poboljšate svoju životnu situaciju i dostignete viši nivo slobode i blagostanja. Aktivnosti koje neguju vašu dušu i duh trenutno su posebno značajne i atraktivne.

Mesec provodi dan u vašem polju partnerstva, podstičući vašu društvenu stranu i vašu želju za interakcijom.

BIK

Sunce danas počinje mesečnim tranzitom vaše solarne osme kuće, dragi Bikovi, pokrećući mesečni ciklus koji je odličan za otkrivanje vaših dubljih strasti.

Ovo polje vaše natalne karte upravlja onim što delite na intimnom i finansijskom nivou. Sa Suncem u tom polju skloni ste da se fokusirate na povezivanje – bilo u vezi, s partnerom, bilo sa svojim istinskim bićem – na otkrivanje onoga što vas zaista pokreće i što zaista želite od života.

U narednim nedeljama, vaše teme su strategija, planiranje i saradnja. U svom životu tražite više intenziteta i strasti, a nećete biti zadovoljni time što živite svoj život bez rasta, promene ili poboljšanja.

Ono što se dešava iza kulisa ili ispod površine naročito vas zanima i veoma je važno za vas tokom ovog ciklusa. Ako treba da izbacite lošu naviku ili da  napustite nešto što ste prerasli, sad je dobro vreme za promenu. Takođe, otkrivate mnogo o onome što vas zaista pokreće i motiviše.

Mesec provodi dan u vašem radnom i zdravstvenom polju, a dobro će biti ako još više pažnje nego inače posvetite svojim obavezama i svakodnevnim poslovima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt