DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2019: Blizanci treba da štede energiju, Strelac izuzetno osetljiv

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. NOVEMBAR 2019: Blizanci treba da štede energiju, Strelac izuzetno osetljiv Foto: Shutterstock

OVAN

Današnja energija nije baš idealna za donošenje velikih odluka, dragi Ovnovi, jer je moguće da će neki detalji ili nijanse biti propušteni.

Ljubav takođe donosi zabune, možda ste neodlučni u vezi s nekim pitanjem, a možda se samo osećate malo iscrpljeno i rastrzano. Pokušajte da ne dovedete u zabludu druge, čak i nenamerno, jezikom tela ili propustima, samo zato što nemate jasan odgovor.

Sa današnjim manjim izazovom Mars-Neptun, možda ćete se suočiti sa malim zastojem ili razočaranjem zbog čega se osećate privremeno van igre. Ipak uživaćete u nečem kreativnom i maštovitom.

Danas Merkur kreće direktno posle tronedeljnog retrogradnog ciklusa. Postoji previše informacija, a kada je Merkur stacionaran kao i danas, to može dovesti do grešaka ako zbrzamo proces donošenja odluka. Tokom narednih dana i nedelja verovatno ćete steći jasniji osećaj šta želite da radite i gde želite da odete, kako u intimnoj vezi tako i u finansijama.

Neka komplikovana stvar će se konačno razrešiti. Neki planovi koje ste napravili nedavno mogu se činiti manje bitnim ili čak nisu neophodni. Danas izbegavajte prebrzo zaključivanje i akcije, jer trenutno niste u najboljem kontaktu sa svojom intuicijom i previše se fokusirate na površne informacije.

BIK

Merkur danas završava svoj retrogradni ciklus, dragi Bikovi, a tokom narednih dana i nedelja steći ćete više jasnoće u određenim oblastima svog života, posebno u vezama.

Mogu se razjasniti i neki novčani ili svojinski odnosi. Budite strpljivi jer se nedavni problemi počnu razrešavati u narednim danima. Komunikacija sa partnerima i dobijanje jasnog stava od partnera trebalo bi da vam da mogućnost da krenete napred, polako ali sigurno. Nesporazumi su mogući i danas, zato posvetite pažnje novim informacijama.

Stacionarni Merkur i aspekt Mars-Neptun koji su danas aktivni, može doći do zbunjujućih signala ili osećaja haosa zbog promenjenih rasporeda ili neočekivanih događaja.

Danas vas može izdati vaša prirodna sposobnost da mirno radite monotone poslove i, ako je to slučaj, prihvatite to kao važan signal univerzuma da vam treba malo vremena za oporavak ili osveženje. Takođe se možete osetiti iznevereni ili previše podložni nametnutim obavezama, ali to je samo privremeno i verovatno signal da se odmorite.

Treba vam više predvidljivosti na emotivnom nivou a više raznolikosti u svakodnevici.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt