DNEVNI HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR 2019: Rak se bori sa emocijama, Škorpija pred sukobom

Dnevni horoskop najavljuje smirenje uprkos frustraciji, sanjarenje koje nas odvaja od konflikata, sitn promene koje donose zadovoljstvo!

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR 2019: Rak se bori sa emocijama, Škorpija pred sukobom Foto: Shutterstock

OVAN

Ulažete više emocija u lična ili kućna pitanja,  pod današnjim tranzitom Meseca, dragi Ovnovi.

Kao što je to često slučaj poslednjih godina, ovaj poriv može biti u konfliktu s vašim poslovima ili ambicijama.

Vreme je u lunarnom  ciklusu kad je vreme da dublje istražite svoj unutrašnji svet i bolje stupite u kontakt sa svojim potrebama za pažnjom i utehom.  Sve vas sada izaziva da pronađete bolju ravnotežu između ličnog i spoljnog života. Možda se osećate rastrgano između odmora i posla. Možda je najbolje da tražite nove načine da se zabavite ili čak poslujete, budući da vas svež pristup može rešiti muka, ali pazite da vam se ne desi da sveću gorite sa oba kraja.

Obavezno posvetite malo vremena obnavljanju i prikupljanju snage. Pošto ste osetljiviji nego inače, tražite pozitivnu ili smirujuću atmosferu.

BIK

Današnji Mesečev tranzit poseban naglasak stavlja na povezivanje, učenje, deljenje i komunikaciju, dragi Bikovi.

Iako ćete možda želeti da blokirate sve spoljašnje uticaje, možda će vas obaveze ili zahtevi drugih naterati da se bavite i drugim stvarima.

Uz opoziciju Meseca i Saturna, razlike u mišljenju danas mogu biti frustrirajuće. Možda vas baš poslovne obaveze nerviraju jer ne možete da se posvetite sebi.

Vuku vas lični projekti ili hobi, ali znate da ni posao ne smete da zanemarite.

Zato mešate jedno i drugo, što ne znači da nećete ostvariti dobre rezultate. Vesti koje dobijate sadrže važne informacije za vas. Držite se tradicionalnog pristupa radu ili projektima, ali ne isključujte i neke inovacije.

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt