DNEVNI HOROSKOP ZA 13. NOVEMBAR 2019: Ovan na talasu uzbuđenja, Devica ostvaruje važnu vezu

Dnevni horoskop najavljuje novu snagu, spremnost da ponovo da uspostavimo zanemarene veze kao i energiju da radimo na sebi.

BLIZANCI

U dobroj ste formi i spremni da primenite sva znanjai iskustva za rešavanje problema ili upravljanje situacijom, dragi Blizanci.

Dobro je što trenutno imate važna posla! Biće ovo prilika da da naučite nešto dragoceno i korisno o poslu koji obavljate ili o ljudima sa kojima radite.

Mogli biste se suočiti sa izazovima koje ste prethodno izbegavali i rešeni ste da budete bolji. Sada ste i malo hrabriji i proaktivniji.

Možete konačno sklopiti dogovor u vezi s nekom raspodelom odgovornosti, a neće biti tako loše rešenje ni da ukrstite svoje talente s još nekim.

U emotivnom odnosu može biti poboljšanja, a iz prošlosti stiže neki lep glas. Dobar je trenutak da vaša moralnost dođe do punog izražaja ili pokažete svoju pouzdanost. Danas imate malo više strpljenja nego inače, premda se Mesec danas pomera u vaš znak.

RAK

Ovo je dan kada će koncentracija biti na ceni, dragi Rakovi!

Zato posvetite svu energiju onome što vam je najvažnije. Danas se nešto diže na novi nivo – da li je to vaš posao, ideja ili veza? Pratite znake – šta je to zbog čega vam se danas čini kao da ste ponovo oživeli?

Idite tako kuda vas srce vodi – neko ili nešto u vašem životu odjednom vam diže samopouzdanje. Unutrašnja harmonija može doći iz kontakta sa vašim dubljim potrebama, što u vama budi veliku pozitivnost.

Uspešni su razgovori „oči u oči“, sve što želite da poboljšate možete ostvariti na taj način. Izražavajte se s više snage i odlučnosti. Uklopite se u tim pokazujući šta je vaš cilj i ne odustajte od svojih zadataka.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt