DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR 2019: Ovan mora da pazi na novac, Blizanci otkrivaju zakopane informacije

Dnevni horoskop obeležiće pun Mesec!

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR 2019: Ovan mora da pazi na novac, Blizanci otkrivaju zakopane informacije Foto: Shutterstock

OVAN

Današnja energija donosi novu perspektivu! Pun Mesec proširuje vaše emocije u vezi sa poslovnim ili finansijskim pitanjima.

Možda će doći do zabune u vezi sa nekim resursima, dokumentima ili informacijama, pazite na novac. Ako se komplikuje novčana situacija, danas će biti vrhunac. Rešenje za svaki sukob danas je kompromis.

Vreme je da preduzmete korake da se popravi neravnoteža, kao i da preuzimete odgovornost za svoje finansije. Isplivaće nova pitanja u vezi s nekim ličnim vlasništvom,  dragocenostima kao i vrednostima koje delite s drugima.

Za one koji su u vezi, može doći do važne prekretnice. Sve je jača vaša vaša želja da učvrstite pozicije. Aspekt Mars-Jupiter jača vam samopouzdanje. Samouvereni ste, puni optimizma i najzad vidite gde su vaše šanse i mogućnosti.

Ljubav: Odlično  Posao: Dobro

BIK

Današnja energija  podstiče produktivnos i mudrost. Osećanja, takođe, cvetaju.  Pun Mesec u vašem znaku jača emocije i podstiče vas da branite svoje stavove i brinete o svojim potrebama. Ako se više bavite tuđim potrebama i planovima, osetićete potrebu da ipak zaštititite svoju nezavisnost.

Osećanja koja ste do sada obuzdavali probiće branu punom snagom. Pun Mesec osvetljava nešto što već postoji, ali je zakopano ili skriveno, a sada konačno može da se realizuje. Vreme je da se karte malo otvore.

Na poslu vladate svim zadacima, spremni da uradite nešto drugačije ili novo.

Ljubav: Dobro  Posao: Odlično
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt