DNEVNI HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR 2019: Jarac uživa u bliskosti, Blizanci dobijaju važnu poruku

Dnevni horoskop najavljuje uklapanje dve divne energije...

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR 2019: Jarac uživa u bliskosti, Blizanci dobijaju važnu poruku Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće sekstil Sunca i Saturna. Sunce je u Škorpiji,dok je Saturn u Jarcu, te su ovo energije koje idu dobro jedna uz drugu, strast udružena sa istrajnošću…

Ovo jeste dobar aspekt, ali i kratkotrajan i lagan, te ga mnogi neće ni osetiti u svom životu. Dobar je aspekt za stabilizaciju odnosa na poslovnom planu, kao i osvešćenje toga koliko je zdravlje bitno, te s tim u vezi sprovodite plan i program zdravije ishrane i uopšte zdravijeg načina života.

Još jedan lep aspekt obeležiće ovaj petak, a to je trigon Sunca i Neptuna! Dve divne energije koje nude lepši pogled na stvari i život uopšte, tu je optimizam, sreće, osećaj zadovoljstva onim što imamo. Pojačana potreba za meditacijom ili bilo kojim drugim oblikom koji će vam pružiti osećaj mira i relaksacije.

Ovan

POSAO

Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja. Nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.

LJUBAV

Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

Bik

POSAO

Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.

LJUBAV

Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebni su vam iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Blizanci

POSAO

Nemojte dozvoliti da nesporazum sa saradnicima utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Preko svega pređite i radite ono što i treba da radite.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE

Dobro.

Rak

POSAO

Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete dovoljno. Upoznajte tu osobu, videćete da ste imali pogrešnu sliku.

LJUBAV

Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt