DNEVNI HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR 2019: Blizanci previše traže od partnera, Vage izrazito nesigurne

Dnevni horoskop najavljuje mirniju energiju!

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR 2019: Blizanci previše traže od partnera, Vage izrazito nesigurne Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Sunce i Mesec u Škorpiji sve do 19. novembra 2019. godine uz retrogradnost Merkura koja diktira značaj prošlosti i nedovršenih poslova bez kojih nema koraka napred…

Budite vredni danas, ne ostavljajte ništa za sutra. Naredni dan će nam doneti izlazak Jupitera iz retrogradne senke i jedan kvadrat, stoga budite spremni za nezgodniji dan tako što ćete danas naći vremena da se posvetite i sebi i odmorite.

Ovan

POSAO

Stalo vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom.

LJUBAV

Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom. Poslovni ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Nalazite se pred novom dilemom. Da li se neko poigrava vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu.

LJUBAV

Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija viđenja.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Blizanci

POSAO

Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju.

LJUBAV

Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Rak

POSAO

Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima. Nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da vas neko optužuje za neuspeh.

LJUBAV

Čini vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u vašem emotivnom dometu. Očekuje vas prijatno iznenađenje.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt