DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR: Lav bez razloga sumnja u partnera, Vodolija treba da prihvati savete

Dnevni horoskop najavljuje promene i novu potragu za važnim odgovorima!

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR: Lav bez razloga sumnja u partnera, Vodolija treba da prihvati savete Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Škorpiona koji nam donosi važne promene. Mesec je u konjunkciji sa Merkurom i Venerom, tragaćemo za odgovorima na pitanja koja nas već dugo muče.

Pojačana potreba za nalaženjem srodne duše. Dan je veoma povoljan za finansije, te možemo očekivati pomoć za realizaciju ideja od moćnijih ljudi u obliku novca.

Ovan

POSAO

Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Bik

POSAO

Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz brilijantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.

LJUBAV

Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Prekontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

POSAO

Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Rak

POSAO

Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu

LJUBAV

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako ste u vezi, opustite se, shvatite da imate dobrog partnera kraj sebe.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt