DNEVNI HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR 2019: Blizanci vrlo zahtevni, Devica dobija pozitivne signale

Dnevni horoskop najavljuje zamke plahovite energije.

Lav

POSAO

Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove. Konsultujete osobu za koju vas vezuje pozitivno iskustvo.

LJUBAV

Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.

LJUBAV

Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti.

Vaga

POSAO

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.

LJUBAV

Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

Škorpija

POSAO

Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate razgovor sa poslovnim partnerima.

LJUBAV

Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt