DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR 2019: Rak opsednut prošlošću, Jarac privlači sve poglede

Dnevni horoskop najavljuje buđenje starih strasti!

Lav

POSAO

Očekujte krupne promene o kojima se govori već neko vreme. Za vas će to predstavljati promenu koja obećava bolju poslovnu situaciju.

LJUBAV

Situacija na emotivnom planu je sve bolja. Osećate da ste na dobrom putu i uživate pored voljene osobe. Uživajte, može vam se!

ZDRAVLJE

Odlično.

Devica

POSAO

Imate ideje i ne ustručavajte se da ih iznesete. Bićete iznenađeni pozitivnom kritikom vama bitne osobe. Poslušajte savete koje dobijate.

LJUBAV

Pokušajte da unesete neke novine u svakodnevni život. Na dobrom ste putu da se potpuno udaljite od partnera, a to vam nikako je bi odgovaralo.

ZDRAVLJE

Podložni ste alergijama.

Vaga

POSAO

Skloni ste kritikama koje bi trebalo konstruktivno da iskoristite. Usmerite energiju na ozbiljne zadatke i rezultati neće izostati.

LJUBAV

Vaše okruženje komplikuje odnos i trebalo bi da zauzmete drugačiji stav. Veza vam može biti ugrožena, a vi ne bi trebalo to da dozvolite.

ZDRAVLJE

Prijaće vam lakša hrana.

Škorpija

POSAO

Nemojte ulaziti u nepotrebne sukobe jer na taj način stvarate neprijatelje, a tako ćete izgubiti podršku vama bitne osobe. Budite samo svoji, drugi ne treba da vas interesuju.

LJUBAV

Pazite da se ne nađete u tajnoj vezi, a da ni sami niste svesni toga. Neko je neiskren prema vama, a vi to nikako ne zaslužujete.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt