DNEVNI HOROSKOP ZA 16. OKTOBAR 2019: Vaga sumnja u partnera, Jarac previše tajanstven

Dnevni horoskop najavljuje finansijske bure i oluje...

Lav

POSAO

Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.

LJUBAV

U ljubavnom životu za razliku od svog partnera, vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Stoga, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.

LJUBAV

Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Vaga

POSAO

Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove.

LJUBAV

Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.

Škorpija

POSAO

Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost, nalazite se u nazahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt